Android için Kargo Uygulamaları

497

Android için Kargo Uygulamaları – Android Kargo Uygulamaları
Günümüz şartlarında zamanımız oldukça değerli ve işlerimizin ardı arkası kesilmediği zamanlarda bizim yerimize işlerin arkasından koşturacak adamlar tutmayı çok isteriz. Ya bunu başka kişilere yaptırmayı ya da bunun yerine bu işlerle uğraşan ekonomik teknolojik aletlerine ihtiyaç duyarız. Telefonlarda bulunan uygulamalarda yeri geldiğinde bizlere çok yardımları dokunur. Özellikle bir kargo işi ile ilgili isek, bu kargonun ne zaman nereden çıktığı, yolda nerede olduğu, takip kodları yardımıyla öğrenebiliriz. Ama her seferinde boş prosedürlerle uğraşmak yerine bunu her zaman bizi tanıyan uygulamalara bırakmayı da tercih ederiz. Aşağıda yazılan bazı örnek uygulamalar en çok aranan ve kullanılan uygulamalar arasında yer almaktadır. Siz de bunlardan birine sahip iseniz denemelisiniz.

Yurtiçi Kargo

Bilinen ve kendinden oldukça çok söz ettiren bir kargo şirketidir. Güven duygusu ve müşterilere karşı oluşan kolaylıklar sayesinde çoğu insanın tercih ettiği kargo aracılarından biridir. Günün her saati, aklınıza gelebilecek her an hele ki önemli bir şey bekliyorsanız, kargonuza her an bakmak istersiniz. Uygulamaya dahil olup giriş yaptığınızda, sizinle alakalı tüm bilgiler içeride kayıtlı olacağından her zaman başka bir site üzerinden uğraşacağınız prosedürleri geçerek hızlı ve kolay bir şekilde kargonun izini sürebilirsiniz. Bir de bu uygulamalarda kampanya günleri olabiliyor. Bu kampanya günlerinde size özel fırsatlar bulunursa eğer mobil uygulamanızın bildirimleri sayesinde bu özel kampanyalara ulaşabiliyorsunuz. Tüm kolaylıklar bir tık ile cebinizde.

Yurtiçi Kargo
Yurtiçi Kargo

Aras Kargo Mobil Uygulama

Farklı bir şehre yolculuğa çıktıysanız ve her kargo şubesinin nerede olduğunu bilmiyorsanız ya da çok aceleniz varsa bu uygulama sizin ihtiyacınızı kısa bir zamanda giderebilir. Kargo uygulamaları sayesinde her nerede olursanız olun size en yakın şubeleri gösterecek ve oraya yönlendirecektir. Harita desteği sayesinde bulunduğunuz yerde ne tarafta ne olduğunu rahatlıkla görebileceksiniz. Artık her şehirde şube aramaya ihtiyacınız kalmayacak. Kargoları şubeye iletmeden önce yolda kargo hesaplamalarını yapabiliyorsunuz. Verilen bilgileri hanelere girdikten sonra sizin ödeyebileceğiniz ücretler ile ilgili bilgilendirmeler yapılabiliyor. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirerek detaylarına bir göz atmak. Sadece ücretsiz olan bu uygulamayı tek bir tık ile indirebilir ve kolaylığın keyfini sürebilirsiniz.

MNG Kargo Mobil

Kargo işlerinde en sıkıcı ve merak ettiren konulardan birisi de kargonun o an nerede olduğuyla ilgilidir. Bir bakıyorsunuz şu an İstanbul’dan giriş yapmış mesela. Hele ki beklediğiniz kargo önemli ise işler biraz daha heyecanlı hale gelebiliyor. İşte bu gibi durumlar için bir kargo takip kodu çıkartılmış. Kargoyu verirken bu kodu alıyorsunuz ve sonraki zamanlarda gerekli yere bu kodu yazdığınızda son dakika gelişmeleri anında karşınıza çıkıyor. MNG kargo ile ilgili yaptığınız bir işlemde uygulama üzerinden bu bahsettiğimiz takip olayını rahatlıkla yapabilirsiniz. Uygulama içerisinde ”kargom nerede” butonuna tıklayıp verilen kodu yazdığınızda taşımada mı, şubede mi yoksa dağıtımda mı olduğunu bu şekilde görebiliyorsunuz.

MNG Kargo Mobil
MNG Kargo Mobil
Developer: MNG Kargo
Price: Free

Cep PTT Kargo

Cep PTT kargo uygulaması ile sizin ihtiyacınıza yarayan en basit kargo işlerinizi halledebilirsiniz. Uygulama içerisinde gönderi takibi, en yakın ptt, posta kodu ve kargo işlemleri ile ilgili olarak alanlar mevcuttur. Kargolarınız ile ilgili son konum bilgilerini bu seçenek ile alabilirsiniz. Size verilen barkod numarasını bu alana yazarak, kargonun o an nerede olduğuna dair bilgileri edinebilirsiniz. Kargonun elinize ulaşma süresi hakkında merakınız varsa buradan sorgulamasını yapabiliyor ve kesin sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Bulunduğunuz yer kendi şehrinizin dışı ve bilmediğiniz bir yer ise en yakın ptt şubesini aramak yerine uygulama üzerinden bunun tespitini de yapabiliyorsunuz. Teknoloji ile ihtiyaç duyduğunuz her şey artık cebinizde.

Sürat Kargo Sorgulama

Kargo işlemleri üzerine geliştirilmiş en basit uygulamadır. İsminden de anlaşılacağı üzere sadece kargo üzerindeki takip işlemleri ile ilgili bilgi vermektedir. Kargo ile ilgili gereken gönderi bilgilerini ile ilgili içerik yayınlar. Kargo için son dönemlerde takip kodları verilmektedir. Bir nevi kargonun konum bilgilerine erişmek gibi bir şey. Size verilen bir kod vardır ve bu kodu uygulama içerisinde gerekli alana dahil ettiğinizde size kargo ile ilgili gereken en basit bilgileri verecektir. Sisteme giriş, gönderilen eşya boyutu, cinsi, teslimatın olup olmadığı, teslim edilecek kişi, en son kargonun görüldüğü yer, kargonun durumu, barkod numarası gibi bilgiler verilecektir. Bu şekilde oluşturulan basit bir uygulama olmaktadır.

Sürat Kargo Sorgulama
Sürat Kargo Sorgulama
Developer: Kardelen App
Price: Free

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments