En İyi Rehber Yedekleme Uygulamaları

397

Rehber Yedekleme Uygulamaları – En İyi Rehber Yedekleme Uygulamaları
Cihazlar her zaman aynı performansta çalışamaz. Bazen yavaşlar bazen de gerek virüs olduk gerek donanımsal sorunlardan dolayı telefon sistemi çöküntüye uğrar. Bu gibi durumlarda haliyle cihaz içerisindeki tüm dosyalarınızda olduğu gibi rehberinizin de silinmesi ihtimali vardır. Belki dosyalarınız içerisindeki resim ve videolarınız bulut uygulamalara yedeklenmiş olabilir ancak rehberdeki kişilerinizi kaybetmeniz çok olası bir durumdur. İşte bu durumdan dolayı bu kayıplar düşünülerek uygulamalar geliştirilmiştir. Bu uygulama sayesinde rehberinizde kayıtlı olan numaraları yedekleyebilir ve herhangi talihsiz bir olay durumunda kişilerinizi kaybederseniz tekrardan yükleme imkanınız olabilir. Bu işlemler için tek yapmanız gereken bir mail adresinizin olmasıdır. Gerisi ise uygulama sayesinde kendiliğinden gelmiş olacaktır.

Rehber yedekleme

Cihaz içerisinde kaybolma ihtimali olan rehberdeki kişileriniz için yedekleme yapabilmek için geliştirilmiş harika bir uygulama. Tek yapmanız gereken sadece bir tane mail adresi almak. Sonrası ise çok kolay. Herhangi bir bilgisayar ağına ya da bağlantısına ihtiyaç duymayın. O an telefonunuzda bulunması gerekecek bir internet bağlantısına da ihtiyaç duymayın. Sadece var olan uygulamayı açın ve yedekle kısmına tıklayın. Bu işlem için internete gerek yok, çevrimdışı olarak ta onaylanabilir. Yedek olarak kullanılacak olan dosya uzantısı .vcf olsun. Ardından mail adresinize postalayın ya da drive depolamasına. İçinizde şüphe kalmasın. Kesinlikle bu işlemler başkaları tarafından görüntülenemez. %99.9 güvenli bir uygulamadır. Herkes kullanabilir ve ücretsizdir.

Kontakte sichern
Kontakte sichern

MCBackup – My Contacts Backup

Ardık rehberdeki kişileri kaybetmeye son. Ani telefon sistemi çökmesinde ya da telefonunuzu değiştirdiğinizde rehber silinmesi, kaybolmasına son. Arkadaşlarınız sizi aradığında numaranın başında isim yazmamasına da son. Arkadaşlarınıza karşı artık mahcup olmayacaksınız. MCBackup uygulaması sayesinde rehberinizde kimler varsa tüm numaraları tek bir tuş yardımı ile yedeklemesini yapabileceksiniz. Sadece ve sadece tek sahip olmanız gereken bir tane mail adresi. Sonrası gayet kolay. Uygulama ile vCard formatında bir dosya elde ediyor ve bunu mailinize atıyorsunuz. Dosya .vcf uzantılı olacak. Bu dosyayı sonrasında telefonunuza tekrardan yükleyebilir ve rehberinizi eski haline getirebilirsiniz. Herhangi bir şekilde başka kişilerin eline geçmez yani başka sunuculara gönderilmez. güvenilir ve ücretsizdir

MCBackup - My Contacts Backup
MCBackup - My Contacts Backup
Developer: Globile
Price: Free

Süper Yedekleme: SMS & Kişiler

Cihazların başlarına bir şey geldiklerinde değerli olarak gördüğünüz bazı alanların da kaybolma ihtimaline karşı geliştirilmiş bir uygulamadır. Nasıl ki galeriniz için bulut alanları var ve onları yedekleyebiliyorsunuz, aynı durum rehberinizde bulunan kişilerin numaraları için de geçerlidir. Sonuçta yüzlerce numaraların geri kazanımı oldukça zor olacaktır eğer ki yedeği yapılmadı ise. Bu uygulama ile tüm bu dertlerinize bir çözüm bulabilirsiniz. Tabi sadece rehberiniz değil bunun yanında arama kayıtlarınız, takvimler, yer imleri ve mesajlar da olacaktır. Bu verilerinizi uygulama ile SD karta yedekleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde bildirimler ile de belli periyotlar içerisinde yedekleme yapmanız ile ilgili uyarılar da alabilirsiniz. Zamanlama kurabilir ve her zaman bunu güncel tutabilirsiniz.

Contacts+

Sizler cihazınızı istediğiniz gibi kullanmaya devam ederken başkalarının sizin güvenliğini sağlamasını ister misiniz? O zaman gelin uygulamaya birlikte bakalım. Yaşantımız içerisinde cihazlarımız her zaman aldığımız gibi sağlam gitmeyebilir. Herhangi bir problemden ötürü rehberiniz silinebilir. Bunu yaşamamak adına en baştan bazı önlemleri almamız gerekiyor. Contacts+ ile birlikte hem rehber güvenliğinizi sağlayabilir hem de diğer özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Arayan kişilerin kimliğini size gösterebilir. Eğer ki rehberinizde kayıtlı değil ise bu numaralar. Sizin rehberinizi yedeklerken herhangi bir şekilde 3. şahıslara bilgileriniz iletilmez. Uygulama içerisinde satın almalar mevcuttur. Aynı zamanda reklamları da içermektedir. Uygulamanızı istediğiniz gibi özelleştirebilme hakkına sahipsiniz. Son olarak android wear desteği de bulunmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments