Tambu Klavye Nedir – Tambu Klavye İndir

521

Tambu Klavye Nedir – Tambu Klavye İndir
Tambu Klavye son zamanlarda televizyonda ve internet reklamlarında çok fazla gördüğünüz Google Play v İOS üzerinde indirebildiğiniz bir uygulamadır. Farklı Klavye uygulamaları kullanmış olabilirsiniz ama Tambu Klavye diğerlerinden biraz daha farklı diyebiliriz. Türkiye’de bir ilk olan tambu, akıllı cihazına indirebildiğin ve birçok platformda çalışan yeni akıllı klavye uygulamasıdır. Özel hareketli çıkartmalar ve GIF’ler ile kendini en iyi şekilde ifade edebilirsiniz.
Tüm emoticonlar, benzersiz Türkçe çıkartmalar, onlarca tema ve eğlenceli gif! Ve çok daha fazlası Türkiye’nin yeni ve ücretsiz klavyesi Tambu’da Tambu Klavye tamamen ihtiyacına yönelik. Üstelik piyasadaki birçok klavye uygulamasından farklı olarak tamamen ücretsiz ve reklamsız

Tambu Klavye
Tambu Klavye
Developer: TT Ventures A.Ş.
Price: Free

Tambu Klavye Özellikleri

– 800’den fazla emoticonu, Türkçe hareketli çıkartmaları ve gifleri kullanarak sohbetinizi daha eğlenceli hale getirin !
– Klavyenizi benzersiz kılacak onlarca tema !
– Bir tıkla gönderebileceğin yüzlerce atasözü !
– Bir tıkla konumunu paylaş!
– Android Klavyeni kişiselleştir . Türkiye’den benzersiz bir fotoğrafı veya istediğin herhangi bir fotoğrafını arka plan resmi olarak belirle !
– Dil Çevirisi (tercüme) özelliğiyle istediğin dilde yaz. Tambu duygularına tercüman olsun !
– Parmağını kaydırarak yazma özelliği ile daha hızlı yaz !
– Türkçe’ye özel otomatik düzeltme özelliği ile hatanın ucundan dön.
Daha farklı bir Klavye deneyimi yaşamak istiyorsanız sizde Tambu Klavye uygulamalarını indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hüseyin

teşekkürler ama işime yaramayan uygulama… Türk telekom biraz daha geliştirme yapması gerekiyor