Facebook’ta Fotoğraf Etiketleme Önerilerini Kapatmak

369

Facebook’ta Fotoğraf Etiketleme Önerilerini Kapatmak

Bildiğiniz gibi en çok kullanılan sosyal medya sistemlerinden biriside Facebook ( akıllı telefonlar, bilgisayarlar, Tabletler ) olarak kullanılmaktadır. Facebook üzerinde her gün binlerde video,fotoğraf paylaşılmaktadır. Hatta her geçen gün farklı rekorlar Facebook üzerinden açıklanmaktadır. Facebook arkadaşlarınızın en çok yaptığı işlemlerden biriside paylaştıkları resim yada videolar üzerinden sizleri etiketlemek oluyor. Tabi bu sizin izniniz üzerinden olursa sorun yok ama bazen otomatik olarak etiketleme önerme sistemi ile kullanıcıların yada paylaşım yapanların sorunu olabilir. Bu gibi etiketleme önerme sistemini kapatabilirsiniz. Peki Facebook etiketleme önerileri nasıl kapatılır onu görelim.
– İlk olarak facebook hesabınız üzerinden Ayarlar bölümüne giriniz. Daha sonra ise sağ bölümünden Zaman Tüneli ve Etiketleme Ayarları bölümüne geliniz.

Açıklama Bölümü
Sana benzeyen bir fotoğraf yüklendiğinde, fotoğrafın sahibine seni etiketlemesini öneririz. Böylece fotoğrafların daha çabuk etiketlenmesi mümkün olur, özellikle de tek bir etkinlikten pek çok fotoğraf etiketlenirken. Öneriler her zaman yok sayılabilir ve hiç kimse otomatik olarak etiketlenmez.
Burada Arkadaşlar ve Hiç Kimse olarak seçim yapabilir ve etiketleme önerme sistemini kapatabilirsiniz. Tekrar bu işlemi yapmak isterseniz aynı yol üzerinden işlemi tamamlayabilirsiniz. Umarız bu rehber işiniz yaramıştır ve işiniz kolaylaştırmıştır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments