Çift SIM Kart Destekli iPhone Modeli

95

Diğer marka ve modellerde farklı cihazları duymak ve görmek mümkün duruma geldi ama Apple cihazlarda yeni bir model olarak iPhone 9c (iPhone Xc) karşımıza geliyor. Söylentilere yada sızdırılan görsellere göre Apple firması yeni modeli olan Çift Sim kart destekli olan iPhone 9c (iPhone Xc) modelini hazırlamaya başladı ve ilerleyen günlerde piyasaya sürmeyi hedefliyor.

6.1 inç genişliğindeki LCD teknolojiki dokunmatik panel üzerinde şekillenmesi beklenilen cihaz, uzay grisi, altın, kırmızı ve beyaz renk seçenekleriyle görücüye çıkacağı söyleniyor. Bildiğiniz gibi genel olarak bu tarz cihazlar Android işletim sistemine ait cihazlarda yada Apple cihazlarda pek görülmeyen bir durum oluyor. Bu bilgiler Apple’a yakınlığıyla tanınan Ben Geskin tarafından sızdırılırken, bu bilgilere göre firma ilk defa direk olarak bir kırmızı iPhone renk seçeneği tanıtmış olacak.

Uygun fiyat olarak karşımıza gelecek olan cihazda LCD ekranlı modeliyle aynı özellikleri içerecek olan bu cihaz, alüminyum çerçevelere sahip olacağı görülüyor. Görselde görüldüğü gibi çift sim kart tepsisi ile karşımıza gelen cihazda ilk olarak satışı olacağı Asya pazarlarına özgü olması bekleniliyor. Apple firmasının ilerleyen dönemlerde bu akıllı telefon modelini Avrupa pazarında da satışa sunabileceği ön görülüyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments