Twitter Hesabını Kalıcı Olarak Silme

102

Twitter Hesabını Kalıcı Olarak Silme
Twitter, hem ülkemizde hemde dünya genelinde en çok kullanılan popüler sosyal ağlar arasında yer almaktadır. Twitter özellike haber yayınları üzerinde büyük bir etkisi var ve Twitter hesapları üzerinden etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Peki Twitter hesabınızı tamamen kalıcı olarak nasıl silebilirsiniz. İşte detaylı Twitter silme rehberi…

Twitter hesabınızı silmeden önce nelere dikkat etmeniz gerekmektedir
Twitter hesabınızı silmeden yani bu işe başlamadan önce bir kere daha düşününüz. Bunun nedeni ise Twitter hesabınızı kapatma işleminden sonra kullanıcı adı ve şifre ile yeniden oturum açamazsınız,tüm takipçilerinizi ve yaptıklarınız tamamen silinir ve geri alamazsınız. Sadece Twitter’da, hesap silme işlemini geri alabilme için, kullanıcılara belirli bir süre tanır.

Twitter hesabınızı silmeden yani tamamen kapatmandan önce Twitter hesabınızı yedekleyebilir yani arşivleyebilirsiniz. Daha önceden yaptığınız paylaşımları vs. diğer verileri indirebilirsiniz. Twitter verilerinizi indirmek için Twitter > Ayarlar > Twitter Verilerin > Twitter Arşivin yolunu izleyerek, “Twitter Verilerini İndir” bölümünden ile arşiv oluşturulmasını talep edebilirsiniz.

Twitter hesabını kalıcı olarak silme – Twitter hesap silme işlemi
Twitter hesabını kolay ve basit bir şekilde kalıcı olarak silebilirsiniz. Açılan buradan giriş yaparak sayfada hesabı devre dışı bırakma bölümünü görebilirsiniz. Açıılan sayfadaki “@Devre dışı bırak“ butonuna tıkladığınızda hesabınız silinir.

Twitter hesabınızı silmek yada kapatmak istediğiniz zamandan itibaren 30 gün içerisinde geri dönüş yapabilir yani aktif hale getirebilirsiniz. 30 gün geçmeden aynı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparsanız hesabınız tekrar aktif hale gelir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. Twitter hesabınızı kapatmak istediğiniz zaman ise aynı kullanıcı adınızı tekrar kullanamazsınız. Yani iyi düşünün yada 30 gün içerisinde vazgeçebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments