iPhone Xc Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

64

iPhone Xc Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı
Apple geçtiğimiz günlerde yeni modelleri ve diğer ürünlerini tanıttı ve kısa süre sonra satışa çıkaracağını duyurdu. Tabi burada en çok merak edilen akıllı telefon modelleri olan iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone Xc modelleri oldu. Burada ise diğer modellere göre farklı renklerde ortaya çıktı.

Apple tarafından yapılan açıklamalardan sonra ise iPhone Xc modelinin renk seçenekleri gerçekleştirilen açıklamayla birlikte kamuoyuna sızdırıldı.

Cupertino merkezli Apple firmasının açıklamalarına göre yeni iphone modelleri hakkında detaylar karşımıza çıkmaya başladı. Firma iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone Xc olarak 3 farklı model tanıtımı yaptı ve son zamanların en renkli iphone modelleri olması bekleniyor.

6.1 inç ekran boyutunda olacak yeni iphone modellerinde SIM kartı yuvası görüntüleri ele alındığında cihazın 5 fakrlı renk seçeneğiyle birlikte satışa çıkacağı ve uzay grisi, gümüş, mavi, kahverengi ve kırmızı olarak görüntülendi. Fiyat etiketi olarak ise bu modeler için belirlenen fiyat ise 759 dolar olacak.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments