Vodafone Faturalı Ek İnternet Paketleri

8846

Vodafone Faturalı Ek İnternet Paketleri
Akıllı telefonların ve mobil işletim sistemine sahip cihazların kullanma nedenimiz bildiğiniz gibi internet kullanımıdır. Neredeyse zamanımızın büyük bir çoğunluğunu internet paketimizi yeniliyoruz yada yeni bir paket olarak satın alıyoruz. Eğer hattınız faturalıysa ve internet paketiniz bittiyse aşağıdaki paketleri mesaj yollayarak yada Vodafone yanımda uygulamasınız kullanarak satın alabilirsiniz.

Vodafone Yanımda
Vodafone Yanımda
Developer: Vodafone Holding
Price: Free
‎Vodafone Yanımda
‎Vodafone Yanımda
Developer: Vodafone Holding
Price: Free


Ayrıca Vodafone Yanımda uygulama üzerinden daha avantajlı paketlere sahip olabilirsiniz. Özellikle bu durum faturalı hatlar için daha iyi olabilir. Fiyat olarak Vodafone sitesinde bulunan fiyatlar için pahalı gelebilir.

Vodafone Ek İnternet Paketleri Şartları

– Hangi işlemi seçtiyseniz 7000’e kısa mesaj çekeren işlemi tamamlayabilirsiniz.
– Paketten yalnızca bireysel faturalı herhangi bir Akıl Küpü, Kamu Akıl Küpü, Duran Akıl Küpü, Duran, Devreden, Hesabını Bilen, Çiftçi, Çiftçi Ekstra tarifesinde bulunan tüm müşterilerimiz yararlanabilir.
– Paket ayda 9 TL karsiliginda 500 MB data kullanım hakkı sağlar. 500 MB kullanım kotasına ulaşılması durumunda fatura döneminin sonuna kadar her 250 MB’ı 4 TL olacak şekilde ücretlendirilirsiniz.
– 500 MB bittikten sonraki kullanım için aboneye 250 MB yüklenir ve 4 TL yanısıtılır. 250MB bittiğinde yine bir 250 MB yüklenir ve 4 TL yansıtılır. Herhangi bir limit yoktur, kullanım devam ettikçe her 250 MB 4 TL olacak şekilde fatura dönem sonuna kadar internet kullanımına devam edilebilir.
– Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer.
– Paketin geçerlilik süresi onay SMS’inin gelmesinin ardından başlar. Fatura döneminin sonuna kadar geçerlidir.
– Paket yinelenmez, fatura dönem sonuna kadar geçerlidir ve iptal edilemez.

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ssfe

nereye sms atılacak onu yazmayı unutmuşsunuz.. Teşekkürler..