Google Drive Nedir

255

Google Drive Nedir
Google drive Google servislerinden sadece bir tanesidir. Google üzerinde birçok kullanabileceğiniz servis bulunmaktadır. Bunlardan biriside Google Driver yani depolama olarak kullanabileceğiniz ücretli ve ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir servisitir. Google Drive sistemi gmail kullanıcıları için ilk paket dediğimiz ile ücretsiz olarak 15 GB kullanım hakkınız oluyor ve isterseniz bu paketi yükseltme hakkına sahipsiniz .

Google Drive üzerine istediğiniz gibi dosyalarınızı, resimlerinizi, evraklarınızı yükleyebilir ve internet olduğu sürece istediğiniz cihazla bunları kullanabilirsiniz. Google Drive sadece bilgisayar değil aynı zamanda diğer işletim sistemine sahip cihazlar ile kullanabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda en çok kullanılan cihazlar ise bildiğiniz gibi akıllı telefonlar ( İOS – Android ) Tabletler ve Laptop olarak sıralayabiliriz.

Google hesabınızı açarsanız yada Gmail hesabı açarsanız size sunulan ilk paket tercihi olarak 15 GB alana sahip oluyorsunuz. Eğer bu paket yetmezse istediğiniz gibi ödeme yaparak üst pakete geçebiliyorsunuz. Tabi sadece işlemlerinizi dosya alışverişi gibi işlemler ise 15 GB gerçekten yeterli bir alan diyebiliriz.

Google Drive
Google Drive
Developer: Google LLC
Price: Free

Özellikle Android kullanıcıları için bulunmaz bir nimet olarak söyleyebiliriz. Özellikle dosya paylaşımı yapmak isteyenler için kullanışlı bir sistem olan Google Drive android kullanıcıları için uygulama indirerek telefonları yada tabletleri üzerinden de kullanmaya başlayabilir.

‎Google Drive - Dateispeicher
‎Google Drive - Dateispeicher
Developer: Google
Price: Free+

Uygulama aynı zamanda İOS cihazlarda yani İphone modelleri üzerinde de kullanılabilir durumdadır. sadece Android değil Apple cihazlar ile kullanılabilir. Yapmanız gereken işlem App Store üzerinden indirip Google hesabınız ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments