1500 – 2000 TL Arası En İyi Akıllı Telefonlar

162

1500 – 2000 TL Arası En İyi Akıllı Telefonlar
Son dolar artışları ve firma zamları ile artık yüksek maliyetli akıllı telefonlar hayal oldu yada almakta biraz daha zorlanma oldu diyebiliriz. Özellikle fiyat performans cihazları olarak tanımladığımız cihazlar üzerinde yoğunlaşma yada diğer markalara yönelme biraz daha arttı ve kullanım olarak da karşımıza çıktı. Özellikle ülkemizde satılan Apple ve Samsung cihazların fiyat artışları uygun fiyatlı markalar olan Xiaomi, General Mobile, Vestel, ZTE vb.. markaların satış rakamları biraz daha yükseldi. Peki 1500 – 2000 TL Arası satın almak istesek yada 1500 – 2000 TL Arası olarak hangi cihazları satın alabiliriz.. Sizler için 1500 – 2000 TL Arası olan 4 adet cihaz incelemek istiyoruz.

1- Xiaomi Redmi Note 5 (32 GB / 3 GB)
Xiaomi firması ülkemizde resmi olarak satışlara başladı ve İstanbulda da bir mağaza açarak kullanıcıları ile buluştu. Fiyat – Performans olarak en iyi firmalardan biriside Xiaomi diyebiliriz. Özellikle fiyat konusunda güzel bir açısı bulunan firmanın diğer markalara göre popülerliği özellikle gençler tarafından takip ediliyor ve geneli bu markaya yöneliyor.
Xiaomi Redmi Note 5 modelinde 32 GB dahili depolama ve 3 GB ram bulunmaktadır. Bu cihazı ise 4000 mAh gibi güçlü bir batarya destekliyor. Neredeyse bir günü rahatlıkla tamamlayabilen Xiaomi Redmi Note 5 kullanıcılarının yüzünü güldüren bir model oldu diyebiliriz. Yonga seti olarak ise Qualcomm Snapdragon 636 (SDM636) kullanan modelde işlemci olarak ise Quad-core 1.8 GHz Kryo 260 bulunuyor. Kamera olarak ise çift kameraya sahip olan modelde 12 MP + 5 MP olarak iki kamera bulunuyor ve portre modunda fotoğraflar çekebilirsiniz.

2- Huawei Mate 10 Lite (Çift Hat) (RNE-L21)
Diğer bir model ise Huawei markasının ürettiği Mate 10 Lite modeli olarak gösterebiliriz. Mate 10 Lite Samsung ve apple gibi büyük markaların yaptığı boşlukları görerek ülkemizde iyi bir kullanıcı kitlesine kavuştu ve artık daha yüksek satış rakamlarını yakalayabiliyor. Özellikle Mate 10 Lite modeli ile gsm operatörlerinin iyi sattığı cihazlar arasında bulunan Mate 10 Lite 4GB ram ve 64 GB depolama alanı ile Samsung modellerine göre iyi bir alternatif oldu diyebiliriz. Huawei Mate 10 Lite modelinde 3340 mAh gücünde bir bataryaya sahip ve 5.9 İnç büyük bir ekranı bulunuyor. Kamera özelliklerinde ise 2 arkada ve 2 ön kamerası bulunan Huawei Mate 10 Lite modelinde ve aynı zamanda portre modunda çekim yapabiliyorsunuz. Özellikle son zamanlarda kullacıların en çok beğenerek kullandığını özelliklerden biriside portre modu diyebiliriz.

3- Casper VIA A1 Plus (64 GB)
Yerli ürünler arasında gösterebileceğimiz ürünler arasında Casper markası ve onun ürettiği VIA A1 Plus olabilir. Fiyatı olarak diğer yerli üretimler arasında fiyat yönünden daha uygun olan cihaz 64 GB ve 4 GB olması iyi yönlerinden birisi diyebiliriz. Arka kamera olarak ise 13 MP, Ön kamera olarak ise 8 MP bir kamera kullanıyor. VIA A1 Plus modelinin diğer modellerden eksisi ise çift kamerası yok yani portre modu bulunmuyor.

4- Xiaomi Mi Max 2 (64 GB)
Xiaomi firması bu fiyat aralıkları için en iyi tavsiye cihazları barındıran marka diyebiliriz. Cihazın en belirgin iki özelliği ise büyük bir ekran ve güçlü bir batarya olarak tanımlayabiliriz. 6.44 İnç büyüklüğünde bir ekran ve 5300 mAh büyük bir bataryaya sahip olan Xiaomi Mi Max 2 modeli Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 yonga setine sahip ve işlemci olarak Octa-Core 2.0 GHz ARM Cortex-A53 2.0 Ghz hızına sahip. Xiaomi Mi Max 2 modelinde de diğer modeller gibi 64 GB depolama ve 4 GB ram miktarına sahip.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments