PES 2019 Sistem Gereksinimleri

76

Pes 2019 Sistem Gereksinimleri

Konami’nın yapımlarından biri olan PES 2019, 30 Ağustos 2018 tarihinde sevenleriyle buluştu. Mükemmel PES serisiyle uzun zamandır beğenileri toplamayı başaran firma, PES 2019’u oynayabilmek için minimum sistem gereksinimlerini ve ideal sistem gereksinimlerini açıklamıştır. Yıllardır FIFA serisiyle yarış içinde olan PES serisinin bu yılki sistem gereksinimleri, PES 2018 ile neredeyse aynı. Sistemdeki özellikler ile yüksek çözünürlükte bu oyunu oynamak mümkünken, sistemin özelliklerine göre de oyun kalitesi değişiklik gösterebilir. Bilgisayarınızda bu oyunu oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için sistem gereksinimlerini inceleyebilirsiniz.

Önerilen Sistem Gereksinimleri
Öncelikle oyunu oynayabilmek için Windows 7, 8, 8.1, 10 işletim sistemlerinin 64 bit sürümünü kullanmanız gerekiyor. Oyunun oynanacağı bilgisayarda Intel Core i7 3770 veya AMD FX 8350 işlemci bulunmalıdır. En az 8 GB ram bulunması gerekirken, DirectX 11 de kullanılması gerekmektedir. Nvidia GTX760 ve AMD Radeon R9 270X ekran kartları ile rahat bir şekilde oynanabilecek olan oyun, 4 GB video ram istemektedir. Oyunun büyük olması nedeniyle de 30 GB depolama alanının bulunması gerekiyor. Bu özellikleri karşılayan bilgisayarlarda oyun rahatlıkla oynanabilirken, daha yüksek özelliklere sahip bilgisayarlarla da performans artırılabilir.

Minimum Sistem Gereksinimleri
Windows 7, 8, 8.1, 10 işletim sistemlerinin 64 bit’lik sürümlerinde çalıştırılabilir. Oyunun oynanacağı bilgisayarda en düşük Intel Core i5-3470 veya AMD FX4350 işlemci bulunma zorunluluğu vardır. Yine oynanabilecek bilgisayarda 4 GB rame ihtiyaç vardır. DirectX 11 destekli olmayan bilgisayarlarda oyunu oynamak mümkün değildir. Ekran kartı olarak minimum Nvidia GTX670 ya da AMD Radeon HD 7870 bulunmalıdır. Oyunun oynanacağı bilgisayarın minimum 4 GB video rame sahip olması gerekirken depolamada sıkıntı yaşanmaması için 20 GB’lık boş diske ihtiyaç vardır.

En az minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlarda oyun sorunsuz oynanabilecektir. İdeal sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlarda ise daha akıcı ve gerçekçi bir deneyim yaşanabilecektir. İdeal sistem gereksinimlerinin de üzeri seviyesinde özelliklere sahip bilgisayarlarda oyun daha rahat oynanabilecekken, çözünürlük ve gerçekçilik yönünden de daha akıcı bir oyun sağlanabilecektir. Minimum sistem gereksinimlerini karşılamayan bilgisayarlarda oyunu oynamak pek mümkün değildir. Oynansa bile keyif vermeyeceği bir gerçektir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments