Fifa 2019 Sistem Gereksinimleri

101

Fifa 2019 Sistem Gereksinimleri
2018 yılının Eylül sonlarında piyasaya sürülen Fifa 2019, oyuncular tarafından bir hayli beğenilmiştir. Bilindiği üzere FIFA ve PES serisi dünya üzerinde en çok oynanan futbol oyunlarıdır. Her geçen yıl daha çok oynanan bu oyunların aralarındaki rekabet ise git gide artmaktadır. EA, Fifa 2019 için minimum ve ideal olmak üzere iki sistem gereksinimi açıklamıştır. Bu sistem gereksinimlerinin daha üst seviyesinde özellik barındıran bilgisayarlarda daha iyi sonuçlar almak mümkün.

Minimum Sistem Gereksinimleri
Bilgisayarda 50 GB’a yakın yer kaplayan Fifa 2019 için 50 GB boş disk gereklidir. En az Windows 7 64 bit işletim sistemi gerektiği gibi, directX 11 de olmalıdır. Bu bilgisayarda bulunması gereken ram boyutu 8 GB’tır. Ekran kartı olarak Nvidia Geforce GTX 460 ya da AMD Radeon R7 260X v3 bulunması gerekmektedir. En az Intel Core i3-2100 3.1 GHz ya da AMD Phenom II X4 965 işlemci bulunma zorunluluğu vardır. Bu özelliklere sahip olan bir bilgisayarda çok yüksek fps ve çözünürlük oranlarına varılamasa da, oyunu rahatlıkla oynamak mümkündür.

İdeal Sistem Gereksinimleri
Gerekli boş disk boyutu 50 GB’tır ve minimum directX 12 destekli olmalıdır. İşletim sistemi olarak en az Windows 10 64 bit işletim sistemi kullanılmalıdır. En düşük 8 GB rame ev sahipliği yapan bir bilgisayar kullanmak ideal gereksinimleri karşılamak için yeterli olacaktır. Ekran kartı olarak minimum Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4 GB ya da AMD Radeon RX 560 2 GB kullanılmalıdır. İşlemci olarak ise minimum Intel Core i5-2300 2.8 GHz veya AMD FX-8120 kullanılmalıdır. Bu sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlarda daha iyi bir deneyim sağlanabileceği gibi, daha yüksek fps ve çözünürlük almak da mümkündür.

İdeal sistem gereksinimlerinden daha iyi materyallere sahip bilgisayarlarda daha yüksek çözünürlük ve fps almak mümkündür. Bilgisayarın iyiliğine göre değişiklik gösteren oyun akışı, en az minimum sistem gereksinimlerini karşılayan sistemlerde sorun çıkarmaz. Daha iyi özelliklere sahip bir bilgisayarınızın olması daha iyi deneyimler almanızı ve daha çok zevk almanızı sağlar.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments