Call of Duty WWII Sistem Gereksinimleri

60

Call of Duty WWII Sistem Gereksinimleri
Call of Duty WWII bir önceki Call of Duty serisinin bitmesiyle yeni bir şekilde gündeme gelmiştir abartılı bir girişle oyunculara sunulan oyun beğenileri üzerine toplamayı başarmıştır. 2. Dünya savaşı atmosferini oyunculara yaşatmayı başaran Call of Duty WWII çıkışı itibariyle büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Bu oyunu oynayan oyuncular, oyunun akıcılığı ve simülasyonu ile oyuna bağlı kalmışlardır.

Oyunun ismi neticesiyle World War kısaltması gibi dursa da Activision ve Slegdehammer oyunun isminin bu kavramla alakası olmadığını ve sadece WW2 olduğunu oyunculara hatırlatmaktadır. Bu isimin seçilmesi oyuna farklı bir hava katmayı başarmıştır.

2008 itibariyle en son World of War serisi savaş atmosferini kullanıcılara sunmuştu. Fakat 2. Dünya savaşını ele alan bir oyun ilk defa bu şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcılara World of War serisiyle yaşatmış olduğu heyecanı CoD, daha büyük bir heyecanla Call of Duty WWII oyununa taşımayı başarmıştır.

Mükemmel bir akıcılıkla ve gerçekçilikle bu oyunu oyunculara sunan CoD, insanların beklediği bir performansı ortaya koymaya başarmıştır. Oyun,Fransa sahillerinden Orta Avrupa’ya uzanan Amerikan ordusunun mücadelesini en iyi şekilde ele almayı başarmıştır.

Bu oyun her bilgisayarda oynanamayacağı gibi yüksek sistem gereksinimleri istemektedir. Bu sistem gereksinimlerine bu yazıdan ulaşabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

WWII, işletim sistemi olarak Windows 7 64 bit üzeri bir sistem istemektedir. En düşük işlemcinin Intel Core i3 3225 veya eş değer bir işlemci olması gerekmektedir. Ram olarak en düşük 8 GB boyut istenmektedir. Oyunun büyük olması nedeniyle diskte 25 GB boş alana ihtiyaç vardır. NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB veya GeFoorce GTX 1050 ve üzeri bir ekran kartına sahip olmak gerekiyor. Oyunu oynayabilmek için gerekli olan DirectX versiyonu ise minimum 11 olmalıdır.

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyunu daha rahat bir şekilde oynaya bilmek için önerilen sistem gereksinimlerini karşılayabilen bir bilgisayarda oynamak gereklidir. İşletim sistemi Windows 7 64 bit ve üzeri olma zorunluluğu olduğu gibi 12 GB ram a sahip olmak gerekir. Intel Core i5 2400 veya AMD Ryzen R5 1600X bir işlemci ve üzerine ve 90 GB depolama alanına ihtiyaç vardır. Nvidia Geforce GTX 970, GTX 1060 6 GB veya AMD Radeo R9 390, AMD RX 580 ve üzeri bir ekran kartı ile akıcı bir şekilde oynanabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments