Samsung Galaxy A7 2018 Teknik Özellikleri

245

Samsung Galaxy A7 2018 Teknik Özellikleri
Samsung, 2018’de Galaxy A7 2018 modelini piyasaya sürmüştür. Fiyatı ve özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarabilen A7, küçümsenemeyecek performans özelliklerine ve kameralara sahip.

Fiyatına Göre Mükemmel İşlemci
A8 modellerinde de kullanılan 2.2 GHz hızındaki 8 çekirdekli Exynos 7885 işlemcisine bu telefonda da yer verilmiştir. 4 GB ram ve 64 GB dahili hafıza ile desteklenen bu modelde, oyun oynarken ve diğer işlemleri yaparken performansı hissedeceksiniz.

6 inç boyutundaki 1080×2200 piksel çözünürlüklü ekrana Super AMOLED teknolojisi eşlik ediyor. Bu da ekranın görünümünü ve tasarımını başlı başına değiştiriyor. Ayrıca yer verilen kamera da dikkatleri çekmeyi başarıyor.

Tasarım
Daha önce arka yüzde bulunan parmak izi okuyucu, bu modelde yerini değiştirerek yan taraftaki ekran açma düğmesi üzerine eklendi. Bunun haricinde güzel bir dış görünüme sahip olan telefonun 3 arka kameraya yer verdiğini de unutmamak gerekir.

Çok Sayıda Kamera ile Mükemmel Deneyimler
Bu modelde kameraya daha çok özen gösteren Samsung, bu telefon ile yakın fiyatta olan telefonlara göre daha iyi bir kamera deneyimi ortaya koyuyor.
Ön tarafında bulunan f/2.0 diyaframlı 24 megapiksel kamerası sayesinde çok iyi öz çekimler yapmak mümkün. Ön kameranın bu kadar iyi derecede olması da kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu ön kamerada LED flaş özelliği de bulunmaktadır. Bu da kameraya farklı bir deneyim daha kazandırmaktadır. Ön kamera selfie odağı ve bokeh efekti sayesinde karanlıkta da çok iyi çekimler yapabiliyor.

Arkada bulunan ana kamera f/1.7 diyafram açıklığına ve 24 megapiksel çözünürlüğe sahip. İkincil kamera f/2.4 diyafram açıklığına ve 8 megapiksel çözünürlüğe sahipken, 3. Kamera ise 5 megapiksel çözünürlük ve f/2.2 diyafram açıklığına ev sahipliği yapıyor. Cihazda bulunan üçüncü kamera derinlik sensörü olarak görev yapıyor. Farklı fotoğraf modları ile bu üç kameranın kullanılması, olağanüstü çekimleri de yanında getiriyor. Kamerası üzerinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran A7 2018, sunduğu fotoğraf deneyimi ile kullanıcısını fazlasıyla tatmin etmeyi başarıyor.

Performansı bir yana, sırf kamerası için bile alınabilecek bu telefon fiyatıyla da kullanıcılarını zorlamayacak cinste.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments