Yeni Nesil Casper Excalibur G750 Laptop

223

Yeni Nesil Casper Excalibur G750 Laptop
Casper, yeni nesi Excalibur G750 laptop modeli ile kullanıcılarıyla buluştu. Fiyat ve performansıyla iyi işle ortaya koyan bilgisayar, kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi.

  1. nesil teknoloji ile tasarlanan Casper Excalibur G750, Intel Core i7-8750H işlemcisi ile gücüne güç katmaktadır. Bir önceki modele göre %30 daha yüksek performans sergileyen bilgisayarda 8 GB kapasiteli 256-bit Nvidia GTX 1070 ekran kartına yer verilmiştir. Bu yüksek model ekran kartı ile yüksek çözünürlüklere ve akıcılığa ulaşmak mümkün. Bu ekran kartının yanı sıra kullanılan 2400 MHz frekanslı, 32 GB DDR4 ram, işlemciyi ve ekran kartını destekleyerek sisteme yeni bir güç kazandırmıştır.

16 nm’lik FinFET teknolojisi ile üretilen GTX 1070, oyun oynarken 4K ve 2K’da 60 fps’ye kadar destek vermektedir. Bu kalitede bu kadar yüksek fps almanın çok iyi olduğunu göz ardı etmemek gerekir. Oyunlardaki akıcılık ve deneyim sayesinde bu bilgisayarla oyun oynarken muhteşem bir zevk alacaksınız. BatteryBoost teknolojisine yer verilmesi nedeni ile, daha az güç tüketimi ve daha yüksek performans sağlayabilen yeni nesil laptopta, prize bağlı kalınmadan uzun süre kullanım yapılabilecek.

LED’li Tasarım
Güçlü özelliklerinin yanı sıra tasarımıyla da dikkat çekmeyi başaran bilgisayarın, beğenilen bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Işıklı bir touchpad ve RGB klavye aydınlatması sayesinde göz alıcı bir tasarıma ev sahipliği yapan bilgisayarda, üst kapakta bulunan turkuaz ışıklar da göze çarpıyor. 65.026 renk seçeneği ile karşımıza çıkan bilgisayarda bulunan 6 farklı aydınlatma metodu ile kişisel zevklerinize göre ayarlamalar yapmanız mümkün.

Diğer Özellikler
15.6 inçlik 4K Ultra HD ekranı ve 3840×2160 piksel çözünürlükle karşımıza çıkan laptopta, 300 NIT ekran parlaklığı bulunmaktadır. 4K Ultra HD ekranın yanı sıra kullanılan Casper IPS teknolojisi oyunculara ultra HD farklı bir deneyim sunmaktadır.

Bu çekici özelliklerin yanı sıra 256 GB ssd disk sayesinde hızlı okuma-yazma işlemlerini yapabilen bir yapıya sahiptir. Bunun haricinde 1 TB boyutunda bir HDD’de bulunmaktadır.

Kullanılan özellikler, ekran kartı, ram ve işlemci sayesinde bu bilgisayarı tam olarak bir oyun canavarı olarak değerlendirmemiz yanlış olmaz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments