Google Drive’a yedeklenen WhatsApp yedeklerini nasıl geri yüklerim?

412

Google Drive’a yedeklenen WhatsApp yedeklerini nasıl geri yüklerim?
Akıllı telefonlarda en çok kullanılan ve son zamanlarda en çok ilgi çeken sosyal mesajlaşma uygulaması Whatsapp uygulaması diyebiliriz. Bu uygulama üzerinden günlük işlerimiz yada günlük hayatımızda çok fazla kullanırken birçok görüntü ve video gönderimi yapmaktayız. Tabi bu bilgiler bizim için değerli olabiliyor. Bu gibi bilgileri istersek yedekleyebilir ve geri yükleme yapabiliriz. Yedekleme işlemi için açtığımız Google hesabı üzerinde bulunan servisi Google Drive’a yükleyebilir ve daha sonra geri yükleme yapabiliriz.
Not : Bu yedekleme işlemi yada yedekleri geri yükleme işlemi için kurulu bir Google hesabı olmalıdır. 
1- Telefonunuz üzerine ilk olarak Whatsapp uygulamasını kurunuz.
2- Telefon numaranızı doğruladıktan sonra mesajlarınızı ve medyalarınızı Google Drive’dan geri yüklemek için yönlendirileceksiniz.
3- Ekranda yer alan “Geri yükle” öğesini seçiniz.

4-  Yükleme tamamlandıktan sonra ”İleri” kısmını seçip kurulumu tamamladıktan sonra sohbetleriniz geri yüklenecektir. Sohbetleriniz geri yüklendikten sonra WhatsApp medya dosyalarınız geri yüklenmeye başlayacaktır.
Bu işlem sonrası geri yükleme işlemi başlayacaktır.  Yedekleme yada geri yükleme işleminin hızını belirleyen internet hızınız olacaktır. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments