Vestel Venus Z30 Teknik Özellikleri

120

Vestel Venus Z30 Teknik Özellikleri
Vestel, tasarımıyla ve özellikleriyle olay yaratacak telefonu, Venus Z30’u piyasaya sürdü. Tasarımıyla ve özellikleriyle ön plana çıkan cihaz, oldukça kaliteli bir işlemciye ve teknik özelliklere ev sahipliği yapıyor.

Venus Z30, 6.18 inç boyutuyla ve Incell teknolojisi ile yapılmış olma özelliğiyle dikkatleri çekmeyi başarıyor. 19:9 görüntü oranına sahip modelde, FHD+ 1080×2246 çözünürlükte ekran bulunması da, ne kadar güzel bir görüntü olacağını ortaya koyuyor. Ekran korumasında Gorilla Glass 3 desteği alınıyor.

2.5 GHz frekansa sahip 8 çekirdekli MediaTek 6763T işlemcisi sayesinde yüksek performansı göz önüne çıkaran model, kullanıcılarını doyurabilecek bir işlemciye ev sahipliği yapıyor. 4 GB ram ve 64 GB dahili hafızasının bulunması da bu işlemcinin performansına performans katıyor. Ayrıca MicroSD kart desteği sayesinde genişletilebilir bir hafıza desteğine sahip.

7.9 mm kalınlıkta ve 168 gram ağırlığa sahip olan model, metal çerçevesi ve cam arka kapak tasarımıyla olağanüstü bir göründü ortaya koyuyor. 16 megapiksellik ana kamera ve 2 megapiksellik ikincil kamerasıyla mükemmel derecede çekimler yapabilen modelde, bokeh etkili fotoğraf çekebilme özelliği de bulunmakta. Ön kamerasına yüz tanıma özelliği eşlik ederken, 16 megapiksellik bir kamerayla da iyi derecede öz çekimler yapmak mümkün. USB Type-C girişi, 4.0 Bluetooth gibi ana özellikleri bulunan cihazda, parmak izi okuyucusuna da yer verilmiş. 3300 mAh batarya kapasitesiyle yeterli bir şarj süresi sunan model, performansıyla doğru orantılı olarak şarj süresinde sıkıntı yaşatmıyor.

Çekici Bir Tasarım

Çentikli modellere uyum sağlayan telefonda kalınlık ve ağırlık tam olarak ideal boyutlarda bulunuyor. Geniş ekranı sayesinde akıcı bir kullanım sağlamayı başaran modelde, yüksek ekran-gövde oranı sayesinde ekran gövdenin neredeyse tamamını kaplıyor. Cam yapıdaki arka kapağı telefonun etrafını kavisli bir şekilde sarmaktadır. Bu da tasarımı güçlendiren inceliklerin başında yer almaktadır.

Dikey şekilde yerleştirilmiş çift kamerası, telefonun akadan görünümüne de farklı bir hava katmış gibi duruyor. True Tone Dual LED flaş kameraların hemen yanında yer aldığı gibi, kameraların hemen altında ise parmak izi okuyucusuna yer verilmiştir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments