Vestel Venus Z20 Teknik Özellikleri

39

Vestel Venus Z20 Teknik Özellikleri
Orta segment telefonlarda fiyat-performans uyumunu üstün şekilde hazırlayabilen Vestel, Venus Z20 modeliyle mükemmel özellikleri ve performansı kullanıcıya sunuyor. 8 çekirdekli güçlü işlemcisiyle muhteşem performans almak artık hayal değil.

Kusursuz Tasarım
Vestel Venus Z20, üst segment telefonlar kadar deneyim sunmayı sağlayabiliyor. Etkileyici renk seçenekleri ve 18:9 ekran oranına sahip olması göz alıcı bir görünüm oluşturuyor.

Güzel Bir Kamera
Z20’nin arıka tarafında 16 megapiksel ve 5 megapiksel olmak üzere 2 kamera mevcut. Geniş açılı diyaframları sayesinde bu kameralar ile mükemmel çekimler yapmak mümkün. Arka kamerada bulunan sayısız özellik sayesinde çok farklı modlarla çekim yapma olanağı sunan modelde, 4K video çekimi yapmak da mümkün. Ayrıca ön tarafta bulunan 8 megapiksellik kamerası da hiç kötü sayılmaz. Bu kamerayla da mükemmel öz çekimler yapmanın mümkün olduğunu görüyoruz.  Ön kamerasında High Dynamic Range özelliğine yer veren telefonda, bu özellik sayesinde dikkat çekici öz çekimler yapılabildiği gibi dikkat çekici videolar da kaydedilebilir.

Ekran Oranı
%76.63 ekran gövde oranıyla gövdenin büyük bir kısmın ekrana ayıran modelde ekran kullanımı oldukça rahattır. Bu ekran Gorilla Glass 3 ve çizilmeye dayanıklı ekran özellikleri sayesinde daha da güzel bir görünüm sağlıyor. 427 PPI piksel yoğunluğu bulunan ekran, FHD+ özelliğini de yanında getiriyor.

Dayanıklı Yapı
Ayna etkisi olan renkler kullanılan telefonun ergonomik bir yapıda olması dikkatleri üzerine çekiyor. Ele tam oturan boyutuyla telefonu düşürme tehlikesi gibi tehlikeler en az seviyeye indirgeniyor.

İşlemci olarak 8 çekirdekli Adreno 508 grafik işlemcisine yer verilmiştir. Bu işlemci oldukça güçlü olduğu gibi, 4 GB ram ve 64 GB depolama alanı da işlemcinin görevini yapmasına yardım ediyor. Ayrıca 2 TB’a kadar micro SD kart desteğini sunan telefon tam bir canavar. Bu telefonun performansı ve işlemcisi ile akıcı bir oyun deneyimi yaşamak elinizde. Multi Touch, farlı çekim modları gibi daha birçok özelliğe ev sahipliği yapan modelde, Android 8.0 oreo işletim sistemi kullanılmıştır. Uygun bir fiyata üst segment telefon deneyimi yaşatabilecek bu model, Vestel’in harika modelleri arasında yer almaktadır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments