Vestel Venus E3 Plus Teknik Özellikleri

150
Vestel Venus E3 Plus

Vestel Venus E3 Plus Teknik Özellikleri
Akıllı telefon pazarındaki yerini korumak isteyen Vestel, Venus E3 Plus modeli ile kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Fiyatıyla ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran model, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Düşük fiyat ve iyi denebilecek performansı sayesinde alt segment kullanıcıların gözdesi haline gelmiştir.

Düşük bütçeli kesim için üretime girmiş olan bu model, metal tasarımı ile dikkatleri üzerine topluyor. 5 inçlik bir ekran boyutu ve 720p HD çözünürlükle kullanıcılara sunulan model, bütçesi düşük olan kişiler tarafından kullanılabilecek en iyi telefonlar arasında yer alıyor. Güvenlik konusunda rakiplerini taklit eden modelde, home tuşuna parmak izi okuyucu yerleştirilmiş durumda.

Kullanılan MediaTek MT6737 işlemci ile, iyi denebilecek deneyimler yaşamak mümkün. 3 GB ram ve 32 GB dahili hafızanın bu işlemcinin gücüne eşlik etmesi de dikkat çekici. Bu işlemci ve ram ile mükemmel performansları yanında getirmese de giriş seviyesindeki kullanıcılar için iyi denebilecek bir deneyim sunabilir. Alt segment kullanıcılar için kesinlikle iyi denilebilecek bir telefon olma özelliğini taşımakta.

Arka kısımda bulunan 13 megapiksellik kamera ve modlar sayesinde kötü denemeyecek çekimler yapmak mümkün. Hele ki bu kadar uygun fiyatlı bir telefonla böyle çekimler yapmak olağanüstü diyebiliriz. Ön tarafta bulunan 5 magapiksellik kamera da kötü sayılmaz. Bu kamera ile de hoş öz çekimler yapılabilir. Gece ışığından etkilenebilecek kameralara sahip olsa da fiyatı neticesiyle kesinlikle işe yarar bir telefon.

Bu özellikler çerçevesinde 3000 mAh bir batarya kullanımı tercih edilmiş. Çok yüksek derecede performansa ve güce sahip olmadığı için, bu batarya kullanıcıların ihtiyaçlarını büyük oranda karşılayacaktır.

Bu özellikler çerçevesinde Vestel Venus E3 Plus incelendiğinde, giriş seviyesindeki kullanıcılar için üretilmiştir. Bu seviyedeki kullanıcılar için üretilen uygun fiyatlı telefon modeli, kullanıcıların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır. Özellikleri bakımından orta segment bir telefon kadar verimli olmasa da, alt segmentteki en iyi üretimlerden biri denebilir. Yani bütçesi çok fazla olmayan ve çok yüksek miktarda ücretleri bir telefona ödeyemeyecek olan kesim için bu telefonu tercih etmek mantıklı bir hareket olarak algılanabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments