Uber Hesabı Nasıl Silinir?

6

Uber Hesabı Nasıl Silinir?
Uber, bir uygulama aracılığıyla taksiden daha uygun fiyatla yolculuk yapmanızı sağlar. Fakat Uber araçları düşünüldüğü üzere taksi tipi değildir. Uber şoförleri kendi şahsi araçlarını taksi olarak kullanırlar. Bu durum ülkemizde taksiciler ve Uber’ciler arasında tartışma yaratmış olsa da, İstanbul bölgesinde halen Uber kullanımı devam etmektedir. Uber kullanan vatandaşlar, Uber’in taksiden daha iyi bir hizmete sahip olduğunu ve daha konforlu olduğunu belirtmektedirler. Fakat eğer siz de bu uygulamayı kullanmak için cihazınıza indirmiş ve kayıt olmuşsanız, beklediğiniz performansı alamamış olabilirsiniz. Bu nedenle Uber hesabınızı kapatmak istiyorsanız, Uber hesabını silmek ve kapatmak mümkün.

Dünyanın birçok büyükşehrinde hizmet vermeye devam eden Uber sayesinde, insanlar yolculuklarına daha az ücret ödemektedir. Daha az ücretin yanı sıra beklenilenden fazla konfor almak da mümkün. Buna rağmen Uber hesaplarını silmek isteyen kullanıcılar için nasıl yapılacağına bir bakalım.

Hesabın silinmesi isteği durumu, görülebilen bir durumdur. Bir zamanlar Uber’i kullanmış olan ve artık kullanmaya imkanları olmayan kişiler, artık kullanmak istemeyenler ya da Uber bölgelerinde artık bulunmayanlar gereksiz yere bu platformda hesaplarının olmasını istemeyebilirler. Bu nedenle bu adımları izleyerek Uber hesabı silinebilir. Fakat bu adımlardaki uyarılara dikkat edilmelidir. Aksi taktirde hesabın silinmiş olduğu zannedilebilir.

  • Uber uygulamasına giriş yapıldığında ekranın sol üst kısmında üç çizgi mevcuttur. Bu çizgiler menüyü işaret eder. Başlangıç olarak menüye girilmelidir.
  • Ekranda açılan menüden ayarlar kısmına giriş yapılır.
  • Ayarlar ekranı açıldıktan sonra aşağı kaydırıldığında Gizlilik Ayarları seçeneğinin mevcut olduğu görülecektir. Hesap silme işlemi için bu kısma girilmelidir.
  • Gizlilik ayarları kısmına girildikten sonra ekran tekrar aşağı kaydırılır. Bu sayfanın en alt kısmında “Hesabını Sil” adlı bir bağlantı bulunmaktadır. Bu bağlantıya tıklanarak gerekli sayfaya gidilir.
  • Bu kısımda doğrulama işlemleri için kullanıcıdan Uber şifresi ve bazı kişisel bilgilerin girilmesi istenecektir. İstenen bilgileri düzgün bir şekilde girmek gerekir.
  • Tüm bu işlemler sonucu Uber hesabını kapatma işlemi gerçekleşmiş olur. Tekrar hesaba giriş yapılmaması halinde, 30 gün içinde hesap tamamen silinecektir.

Kimler Neler Demiş?

avatar
  Subscribe  
Bildir