Whatsapp Gönderilen Mesajlar Nasıl Silinir

139

Whatsapp Gönderilen Mesajlar Nasıl Silinir
Günlük hayatımızda en çok kullandığımız cihazların başında akıllı telefonlar ve tabletler bulunuyor. Tabi bu cihazlarında en çok kullandığımız uygulamaların başında mesajlaşma uygulamaları yani Whatsapp yada Facebook Messenger gibi uygulamalar bulunmaktadır. Yeni çıkan bir özellik mesajlaşma durumunu biraz değiştir ve artık attığımız mesajları silebilme özelliğini aktif hale getirdi. Yani Whatsapp üzerinden gönderdiğimiz mesajları karşı taraf görmeden silebiliriz. 

1- Eğer bu işlemi yapabilmek istiyorsanız ilk olarak Whatsapp uygulamarının yeni sürümünü güncellemiş olmanız gerekmektedir. Yani Google Play Store üzerinden güncelleme yapmalısınız.
2- Daha sonra ise göndermiş olduğunuz mesaja dokununuz ve basılı tutunuz.

Son olarak ise siz üst bölümünde sil butonuna bastığınız anda karşınıza 2 farklı seçenek çıkacaktır. Benden Sil yada diğer seçenek Herkesten Sil seçeneği olacaktır. 

Buradaki durum eğer karşı taraf mesaj görürse silme sadece sizin tarafınızdan silinebilir ve mesajları görmesini istemiyorsanız mutlaka karşı taraf sizin attığınız mesajları görmemesi gerekmektedir. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments