Youtube Oynatma Listesi Oluşturma – Android

123

Youtube Oynatma Listesi Oluşturma – Android
Artık telefona yüklediğimiz müzik dosyaları değil online olarak müzik ve videolarını izlemek daha hızlı ve aradığımız bulmak daha kolay oluyor. Bu gibi durumlar için video izlemek yada müzik dinlemek için farklı platformanlar bulunuyor. Bu platformlardan biriside dünyanın en büyük video sitesi Youtube. Youtube üzerinde birçok video ve müzik bulunuyor. Bu müzikler yada videolar için ise istediğimiz gibi arama yaparak ulaşabilir ve çalma, izleme listesi oluşturarak istediğimiz zaman kullanma şansımız olacaktır. Peki Youtube üzerinden android cihazımız ile nasıl oynatma listesi oluşturabiliriz onu görelim.. İlk olarak Youtube uygulaması telefonumuzda yoksa indirelim yada varsa güncelleme işlemini yapalım.

YouTube
YouTube
Developer: Google LLC
Price: Free

Daha sonra ise video altında bulunan Kaydet bölümüne daha sonra ise çıkan ekrandan Yeni Oynatma Listesi son olarak ise bir liste adı vererek eklemek istediğiniz video ve müzikleri bu liste içerisine ekleyebilirsiniz. 

Bu bölümden istediğiniz gibi yen listeler yapabilir ve paylaşabilirsiniz. Bu liste yöntemi Android cihazlar için anlatılmaktadır. İOS yani İphone cihazlar için farklı görünümde olabilir yada yerleri farklı olabilir. Tabi işleyiş olarak aynıdır.. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments