Reeder P11 Teknik Özellikleri

131

Reeder P11 Teknik Özellikleri – Reeder P11 Özellikleri
Yerli telefon firması olan Reeder, sektörde emin adımlarla yola devam etmeyi başarıyor. Bu sefer de P11 modeliyle karşımıza çıkan Reeder, kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı amaçlamış gibi duruyor.

MediaTek MTK 6753 işlemcisinden gücünü almayı başaran cihazda, 32 GB dahili hafızaya ve 3 GB ram’e yer verilmiş. Bu güçlü işlemci ve güçlü özellikleri sayesinde kullanıcılara beklediği deneyimi sunmayı başarabilen telefon modeli, micro SD kart desteği sayesinde 128 GB’a kadar kullanılabilir hafızayı artırabilme imkanını da kullanıcılarına sunuyor. Bu işlemci ve özellikleriyle ön plana çıkan cihazda, fiyat-performans uyumu da gözlerden kaçmıyor.

5.2 inç fazla büyük olmasa da yeterli bir ekrana ev sahipliği yapan modelde kullanılan ekran IPS’dir. Aynı zamanda bu ekran 1920×1080 çözünürlük bulunmaktadır.  Parmak izi okuyucuya da yer verilmiş telefondan beklenti çok yüksek tutulamasa da, yeterince performans almak mümkündür.

13 megapiksellik arka kameraya ev sahipliği yapan model, kamera bakımından rakiplerinden biraz geride kalmaktadır. Fakat benim için telefon ucuz olsun diyen kullanıcılara göre mükemmel bir kameraya sahiptir. Ayrıca ön tarafta ise 8 megapiksel bir kamera bulunmaktadır. Bu kamera da yine rakiplerinden geri kalsa da kötü denilemez. Ayrıca Android Marsmallow işletim sistemi kullanılan telefon, işletim sistemi bakımından da rakiplerinden bir nebze geri kalmaktadır.

Şık Bir Tasarım
Telefonun ön yüzünde bulunan simli ve motifli yapısı kullanıcıların görüntü bakımından dikkatlerini çekmeyi başarıyor. Ayrıca ele oturabilen şık ve güzel bir tasarıma sahip olan bu model, tasarım bakımından kullanıcılarını tatmin etmeyi başarıyor.

Sağ tarafında ses kontrol ve güç düğmesine yer veren ince ve hafif tasarıma, sol kısımda bulunan sim kart ve micro SD kart yuvaları da eşlik ediyor. Alt kısımda bulunan micro USB portunun sağ ve sol tarafında ise ızgaralı hoparlör ve mikrofon yer alıyor.

Ekranın alt kısımında bulunan Home tuşu, parmak izi okuyucu gömülü bir şekilde tasarlanmıştır.

Metalik gri bir renge sahip arka kasa da oldukça dikkatleri çekmeyi başarıyor.

Bir telefondan çok fazla bir şey beklemeyen kullanıcılar için düşünülmesi gerek cihazlardan biri olan Reeder P11, tasarımıyla daha çok ön plana çıkıyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments