Nokia 5.1 Plus (TA-1108) Teknik Özellikleri

301

Nokia 5.1 Plus (TA-1108) Teknik Özellikleri
Büyük Nokia firmasının güvencesi ve garantisi altında olan bu üründe 2 yıl garantiden faydalanabilirsiniz. Cihazınızda çıkacak olan herhangi bir sorunda Türkiye’nin dört bir yanında olan servislerden yardım alabilirsiniz.

32 GB Nokia 5.1 Plus Özellikleri
Uzun yıllardan günümüze güzel ve başarılı telefonlar ortaya süren Nokia bu seferki hedefinde amiral bir model Nokia 5.1 plus’ı almıştır. Ama bu cihazı diğerlerinden ayıran birçok farklı özellik mevcuttur. Yüksek çözünürlükte kamera, dayanıklı pil ömrü, IPS geniş ekran, göz alıcı tasarımı ön planda olma olasılığını arttırıyor. Bu özellikler sayesinde Nokia 5.1 plus diğerleri arasında kendini ön saflara çıkartıyor.

Nokia 5.1 Plus Teknik Özellikler

Rahat görüntü görme açısıyla ve göz alıcı yapısıyla 5.8 inç ekran boyutu ve 720×1520 piksel HD+ çözünürlük. Hiç elinizden indirmeyin diye 3060 mAh dayanıklı batarya. Her anınızı ölümsüzleştirmeniz için yapılmış 13MP ana, 5 MP ikinci kamera, 8 MP de ön kamera bulunmaktadır. Cebinize ve elinize oturması için tasarlanan şık yapısı ise 149.51 x 71.98 x 8.096 mm. Her uygulamayı rahatça açabilmeniz ve uyum sağlamasını kolaylaştırmak için android işletim sistemi. Tabi ki bu canavar cihazda 8 çekirdekli Octa-core 1.8 GHz işletim sistemi bulunmaktadır. 3GB RAM 800 MHz GPU frekansı ile harmanlanan bu telefon aynı zamanda 32 GB dahili depolama ve bunun yanında 400GB’a varan harici hafıza kartı desteği sunuyor. 

Nokia 5.1 Plus 32GB bu modelde kamerasına değinecek olursak 13MP+5MP arka kamara keyfi sunarken ön 8MP lik kamera ile fotoğraf ve video meraklılarının ilgisini bir tık daha çekmeyi başarıyor. Tek gündüz değil aynı zamanda gece çekimi yapmak isteyenler için 30 fps video çekim özelliğine sahip LED flaşlı arka kamerası, 1080p ön kamera ise 720p açıklığı olan video keyfi sunuyor.

Ekran Özellikleri

Yüksek kalite ile üretilen bu ekranda 5.8 inç geniş görüş açısı ve 16 milyon renk farklılığı ile renklerin daha iyi gözümüzde belirmesini sağlıyor. Nokia 5.1 modelinde aynı zamanda LCD ekran kullanan cihaz, IPS özelliğini kullanıyor. Bu sayede ekrana nerden bakılırsa bakılsın ekrandaki renkler göze güzel bir şekilde hitap ediyor.  

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments