Selfy’nin Sosyal X Large Paketi Nasıl Yapılır

659

Selfy’nin Sosyal XLarge – Sosyal XLarge Paketi
Türk Telekom üzerinden satın alabileceğiniz yada hattınızı taşırsanız güncel olarak birçok kampanyadan faydalanabilirsiniz Özellikle genç tarife üzerinden daha uygun fiyatlı kampanyalar bulunmaktadır. Konu başlığımızda belirttiğimiz gibi anlatmak istediğiniz tarife Türk Telekom genç tarife olarak yapılan Selfy Sosyal XLarge paketidir. Sosyal XLarge ile Her Yöne 750 DK. + Her Yöne 5000 SMS + 10 GB İnternet ve 5 GB Sosyal Medya paketi (Instagram, Facebook ve Twitter’ın hepsinde geçerli) olarak geçiş ve yeni hat işlemlerinde 42 TL olara satın alabilirsiniz. 

Türk Telekom Sosyal XLarge Paketi – Sosyal XLarge

Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla gelip faturasız Selfy’nin Sosyal XLarge Paketi’ne kaydolduysan; paketten ayda 42 TL‘ye yararlanabilirsin

Ek 5GB data hakkı sadece sosyal medya uygulamaları olan Instagram, Facebook ve Twitter için geçerlidir.

Selfy’nin Sosyal XLarge Paketi’ne katılmak için faturasız hattından ilk olarak 7-25 yaş arasında bir TC kimlik numarasını 4545’e yollayınız. Size Tebrikler Selfy’e üye olduğunuz şeklinde bir mesaj gelecektir. Daha sonra ise SOSYAL XLARGE mesajını yazarak tekrar 4545’e yollamanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra TL yükleme yapınız ve paketiniz otomatik olarak gerçekleşecektir. 

Paket süreniz bittiği zaman size yenilemek için 29 gün içerisinde yenileme zamanı sunacaktır. Devam etmek istiyorsanız TL yükleme yaparak paketinizi yenileyebilirsiniz. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments