Android Cihazlarda Telefon Konuşmaları Kaydetme

274

Android Cihazlarda Telefon Konuşmaları Kaydetme
Akıllı telefonlar yada akıllı cihazlar gelişmeye devam ettikçe farklı durumlar ortaya çıkıyor. Bu durumlardan biriside yaptığınız aramalar yada gelen aramaları kayıt etme işlemidir. Android işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa artık bu konuşmaları kayıt edebilir ve istediğinizi gibi depolayabilirsiniz. Bu gibi durumlar aslında kötü niyetli kullanılabiliyor ama bu durum sizin içinde daha iyi bir işlem haline gelebilir yani arama kaydetme işlemi tek taraflı bir işlem değildir. 

İşiniz gereği gün içerisinde çok fazla telefonla görüşüyorsanız ve bunları unutma gibi bir durumunuz varsa telefon görüşmelerini kaydetmek sizin için en iyi yöntem olacaktır. Telefonla görüşürken ses kaydı yapmak birçok ülkede yasal olmayan bir işlemdir. Bu kayıt işlemi yaparken mutlaka karşı tarafa uyarıda bulunmanız ve arama kaydı yapıldığını bildirmeniz gerekmektedir. 

Arama Kayıt işlemi yapmak istiyorsanız Google Play üzerinden Automatic Call Recorder uygulamasını indirerek başlayabilirsiniz. Automatic Call Recorder uygulaması ücretsiz indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Siz Automatic Call Recorder uygulamasını indirip kurduktan sonra uygulama otomatik olarak yaptığınız aramaları yada gelen aramaların kayıtlarını tutmaya başlıyor. 

Arama Kaydedici
Arama Kaydedici
Developer: Appliqato
Price: Free

 

 

Bu uygulama sayesinde yaptığınız aramaları bulut üzerine yani Google Drive yada Dropbox olarak kayıt işlemini hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Tabi istersenizde bu kayıtları istediğiniz gibi gönderebilir yada paylaşabilirsiniz. 

Ücretsiz olarak kullandığınız uygulamada 200 adet kayıt hakkınız bulunmaktadır. Biraz ücret ödeyerek 1000 adet ses kaydı saklayabilirsiniz. 

Uygulamanın güzel yanlarından biriside göz ardı edilecek kişileri düzenlemeniz olarak söyleyebiliriz. Standart olarak yapacağınız tüm görüşmelerin kaydedildiği uygulamada, günde bir çok kere konuştuğunuz ve açıkcası görüşmelerini kaydetmenize gerek olmayan kişileri bu listeye ekleyerek, gereksiz ses kaydı yapılmasını önleyebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments