WeChat Windows Masaüstü Uygulamasını Yayınladı

286

Mesajlaşma servisleri pazarında işler kızışıyor. WhatsApp tarafından gelen masaüstü atağını gören Çin’li WeChat kozunu ortaya koydu ve 11 ay önce Mac için yayınladığı masaüstü uygulamasını bu sefer Windows için yayınladı.

wechat-windows-uygulamasi-2Normal olarak web ortamında da kullanılabilir durumda olan WeChat uygulamasını Windows platformuna getirmekle artık haber akışı içinde reklamlara da yer verebilecek ve böylece gelirlerini de arttırmış olacak şüphesiz.

Facebook tarafından satın alınan WhatsApp yoluna radikal adımlarla devam ederken rakiplerini ateş sarmış gibi. WeChat ilk harekete geçenlerden. Ancak WeChat’in masaüstü uygulamasının o kadar da iyi olmadığını söylemek gerek, program masaüstünde açıkken telefonunuzdan bildirim alamıyorsunuz vs.  Windows masaüstü için şimdilik sadece Çince olarak indirilebilen uygulamanın kısa süre sonra diğer diller için de kullanılabilir  olması bekleniyor.

wechat-windows-uygulamasi

Bakalım mobil pazarı ciddi şekilde domine eden mesajlaşma servisleri cephesinde başka hangi yeniliklere tanıklık edeceğiz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments