Android En İyi İnternet Tarayıcıları

1310

android-internet-tarayici-indir
Artık teknoloji çağına ayak uydurmak gerektiğini neredeyse herkes anlamış durumda diyebiliriz.Sadece akıllı telefonu almaklada bitmiyor yani kulladığınız aksesuardan yazılımı kadar neredeyse seçeceğimiz her ürün bizim için kolaylık sağlayacaktır.Bu yüzden özellikle internete hızımızı ve performasımızı arttırmak için en önemli işlemlerden biride internet tarayıcımızdır.Eğer takip ediyorsanız genel olarak kullanılan uygulamalar neredeyse herkeste aynıdır ama biraz daha inceleme yaparsak daha farklı uygulamalar ve özellikle konumuzdaki olduğu gibi tarayıcılar bulunmaktadır.
Genel olarak herkesin ortak fikri ise bir tarayıcının hızlı ve güvenilir olmasıdır.Gerekli sıkıntılarda güncellemeleri mevcut ve bize sorun çıkarmamasını isteriz.Kişileştirilebilir ve kullanımı basit olmasıda bunlardan birkaçıdır.Bizde sizler için en iyi tarayıcı yada işinizi görecek olan tarayıcıyı seçmek için bu yazıyı hazırladık.
Dolphin-Browser-android-indir
Dolphin Browser
Heralde son zamanlarda en çok tavsiye edilen browser Dolphin dersek hatalı bir cümle kurmuş olmayız.Basit arayüzü ve kullanım kolaylığı ile en çok tavsiye edilen bu tarayıcı farklı bir teknoloji kullanarak rakiplerine göre biraz daha verimli çalışıyor diyebiliriz.Aynı zamanda kişileştirilebilir ara yüzü ile kullanışlı bir sisteme sahip diyebiliriz.
-Hareket ve Mimikler: Kişisel bir hareket/sembol oluşturarak internete doğrudan bağlanabilirsiniz.
-Ana Ekran: Daha hızlı erişim ile en sık ziyaret ettiğiniz web sitelerini ana ekrana ekleyin. Tek dokunuşla ayarlarınzı yapın.
-Sekmeli Tarayıcı: Ekranlar arasında gidip gelmeye son! Masaüstü gibi internette sekmelerle gezinin.
CMBrowser-indir
CM Browser
Son zamanlardaki büyük firmaların güvenlik zafiyetleri nedeniyle kullanıcılar için büyük tehlike oluşturmaya başladı diyebiliriz.Kullanıcılarda bu durumdan rahatsız oldukları için onları farklı arayışlara sürdü.Bu yüzden android kullanıcıları için yeni bir tarayıcı çıktı.CM browser bu güvenli tarayıcılar arasına girmeyi başardı.Eğer internette güvenli bir şekilde gezinmeyi ve kullanıcı dostu olmasını istiyorsanız CM browser tam size göre diyebiliriz.
google_Chrome_For_android_Download
Google Chrome
İnternet dediğimiz zaman artık ilk akla gelen Google olduğunu herkes bilmektedir.Birçok alanda olduğu gibi internet tarayıcısı alanında da Google hem masaüstü cihazlarda hemde son zamanlarda ne çok değer verdiği mobil cihazlar üzerindeki değer fazlasıyla önemli diyebiliriz. Eğer siz de yüksek veri tasarrufu sağlayan, hızlı ve içgüdüsel bir tarayıcı arıyorsanız Google Chrome ilk tercihleriniz arasında bulunmalı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments