LG Mesajla Kontrol Edilebilen Hoparlörleri Tanıttı

273

LG mesajla kontrol edilebilen hoparlörünü duyurdu. LG’nin sizin hoparlörleri kontrol etmeniz için yeni bir fikri vardır: sadece bir kısa mesaj göndermek. Oldukça havalı 🙂

Şirketin Ocak ayında yapılacak CES 2015‘de açıklayacağı yeni “Wi-Fi Music Flow” hoparlörleri, mesajlaşma servisi Line üzerinden gönderilecek komutları kabul edecek. Normal olarak kullanılan çalma ve geçiş özelliklerinin yanı sıra farklı ve kısa komutlarda verebileceksiniz. Örneğin; oluşturduğunuz parti müzik listesini çalmak için “parti için müziği çal” dediğinizde kayıtlı parti listeniz çalmaya başlayacak.

lg-text-speakers

Kolay bağlanabilirlik de diğer büyük bir gelişme. Otomatik Müzik Çalma özelliğini sağlayan hoparlör içine yerleştirilen parça akıllı telefonları tespit ediyor ve herhangi bir müziği oynatmaya başlıyor. Bu sayede akıllı telefonunuz aracılığı ile eriştiğiniz müziğe evinize adım atar atmaz dinlemeye başlayabilirsiniz.

Music Flow hoparlörler çift band Wi-Fi üzerinden bağlantı üzerinden 2.4GHz ve 5GHz bant genişliğinin her ikisini de kullanarak size her zamankinden daha fazla sağlam Bluetooth bant genişliği veriyor. Bir kullanıcı aynı zamanda çeşitli hoparlörü bir araya getirip aynı anda multiple ses elde edebilir.

LG’nin 2015 yılındaki ses sistemi 3 parçadan oluşuyor. Üç bağımsız Wi-Fi hoparlörler ve yeni bir taşınabilir model NP8350. Music Flow uygulamaları iOS ve Android platformları için kullanılabilir durumda olacak.

Henüz fiyat ya da kullanılabilirlik bilgileri belli değil ancak gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz sizleri.

Kaynak: Mashable

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments