IPhone, IPad Ve IPod Touch Dosya Yöneticisi İtools

2116

 

IPhone, IPad Ve IPod Touch cihazlarınız için hızlı ve etkili bir program diyebiliriz.Bilgisayar ile arasındaki dosya aktarma işlemini hızlı bir şekilde yapan kullanışlı bir programdır.Sadece İos yüklü cihazlarınızda değil aynı zamanda bilgisayarınızda bulunan dosyalarınızıda İos yüklü cihazlara kolayca transfer edebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi İtunes ile bazı işlemler karışık gelebilir.İtools programı bu karışıklığı tamamen ortadan kaldırarak kullanıcılarını rahatlatıyor diyebiliriz.Sadece dosya transferi değil cihazınızı senkronize etme işlemide yapılabilir.Yani rehberinizi,uygulamlarınızda düzenleme imkanı sunmaktadır.

Tabi dikkat edilmesi gereken bir nokta var.Bu programı kullanmak istiyorsanız bilgisayarınızda iTunes programınında kurulu olması gerekiyor.İtunes programına göre daha basit olan bu program çoğu kullanıcı için şimdiden İtunesin yerini aldı diyebiliriz.

itools-indir

 

Sol bölümde görüldüğü gibi ayarlanabilir yada dosya transferi için yapabileceğiniz bölümleri görebilirsiniz.App,Media,Photos gibi birçok işlem yapabileceğiniz bölüm bulunmaktadır.İsterseniz FileSystem ile İos yüklü cihazınızın dosya sisteminede müdahale edebilirsiniz.

itools-uygulama-ayarlari

 

Application bölümünden ise ister uygulamayı silebilir,güncelleyebilir,ne kadar yer kapladığınız görebilirsiniz.Hemen Yukarıda bulunan Update ile güncellenecek App sayısını belirtir ve internet bağlantınız varsa hızlı ve kolay bir şekilde güncelleme işlemine bağlayabilirsiniz.

iphone-itools-ekran-ayari

 

Desktop bölümünden ise telefonunuzun ekranı üzerinden bulunan menüleri,uygulamaları ayarlayabilir yerlerini değiştirebilir ve isterseniz silebilirsiniz.

itools-dosya-yoneticisiEn önemlisi ve dikkat edilmesi gereken bölümlerden biri ise Dosya Yöneticisi diyebiliriz.Genelde kullanıcıların en çok hata yaptığı ve geri dönüşü olmayan yerlerden birisidir.Buradan telefonun sistem dosyaları görebilir ve müdahale edebilirsiniz.Eğer sileceğiniz bir dosya olursa ise geri dönüşü olmayabilir telefona tekrar yazılım atma işlemi yapabilirsiniz.Buda sizin için veri kayıplarına sebep olabilir.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments