LG G4 Hakkında

476

 

LG’nin bu yılki üst sınıf Android akıllı telefonu muhtemelen şirketin bir kaç yıldır kullandığı adlandırma kuralını takip eden, G4 olacak. Bu cihaz hakkında kesin detaylar önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak, ama bu konuda şimdiye kadar kaç detay ortaya atıldı saymak zor. Hele ki LG için 2014 oldukça karlı geçen bir yıl olunca dedikodular ve spekülasyonlar aldı başını gitti.

Bugün Yunanistan merkezli bir söylenti, gelecek LG G4 modelinin kamerası ve işlemcisi hakkında bazı detayları ortaya çıkardı.

cepklinik-lg-g4

Alınan ekran görüntülerinde cihazın Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile geleceği anlaşılıyor. Ayrıca LG G4’ün 16MP ana kamera seçeneğinin yanında 5,312×2,988 üst çözünürlüğe sahip 16:9 bir ekrandan bahsediliyor. Sızan diğer detay ise ısınma sorunları yaratmasına rağmen G4’ün Qualcomm Snapdragon 810 SoC işlemcisi ile gelecek olması. LG zaten G Flex 2 modelinin bu işlemci ile birlikte geleceğini duyurmuştu anlaşılan G4 de bu modeli takip edecek.

Diğer yandan LG G4, G Flex 2’nin aksine 1080p ekran kalitesi sağlayan QHD (2,560×1,440) dokunmatik ekrana sahip olacak. Bu elbette çok doğal bir sonuç, G3’ün yüksek çözünürlük değerlerine sahip bir model olduğu düşünülürse. G4 için tam ekran boyutu henüz açıklanmadı, ancak bu 5.3-inç olabilir. Bu modelin RAM alanı da en az 3GB olacaktır, Snapdragon 810 64-bit işlemci ile geliyor olması nedeniyle LG bu modelde 4GB seçeneğini bile değerlendirebilir. Zira diğer büyük olmaya çalışan rakip Xiaomi, Mi Note Pro modelinde 4GB RAM kullandı.

Bu detaylar elbette şimdilik sadece söylentiden ibaret, ama kesin ve resmi detaylar paylaşılınca bunları sizlere ulaştıracağız.

Yunanistan kaynak.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments