Apple iOS 8.3 Beta’yı Yayınladı

373

Apple daha iOS 8.2 kullanıcılara ulaştırma işlemleri tamamlanmadan geliştiriciler için iOS 8.3 Beta versiyonunu yayınladı.

ios8.3-beta

iOS 8.2 bile henüz tüketicilerin elinde olmasa da, Apple geliştiriciler için iOS 8.3 beta sürümünü geliştiriciler ile paylaştı. Apple henüz iOS 8.3 sürümünün kullanıcılar için iPhone, iPad ve iPod touch cihazları üzerinde ne gibi yenilikler getirdiği konusunda net bir açıklama yapmadı. Ancak sizleri gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.

iOS 8.2 sürümünün Nisan ayında gelecek olan Apple Watch‘dan önce Mart ayında geleceği söylenmişti. Apple bu yıl iOS üzerindeki geliştirme çalışmalarında oldukça agresif bir yaklaşım sergiliyor. Bunun en önemli nedeni ise piyasanın ve Apple kullanıcılarının büyük bir merakla beklediği Apple Watch. Apple buradaki güncelleştirme ve iyileştirmeler ile iOS işletim sistemini Apple Watch için uygun hale getirme çabası içerisinde. Nisan ayı gelmeden önce tüm cihazlarla Apple Watch senkronize hale getirilirse bu Apple için büyük başarı olacak ki bundan kimsenin en ufak bir şüphesi dahi yok.

Bu arada iOS 9  büyük istikrar ve optimizasyon odağı özellikleri ile geliyor. Şimdiden söylemiş olalım.

ios8-3-beta

 

Son olarak Apple ayrıca programla dili alanında oldukça önemli olan Xcode 6.3 beta versiyonu ve Swift 1.2’yi de geliştiriciler için duyurdu.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments