En İyi iPhone Oyunları – Bölüm 1

489

iphone-oyunlari-yeni-oyunlar
Daha önceden bilgisayar oyunlarının hızlı bir gelişme duruma şahit olmuştuk.Artık dönem mobil cihazlar olduğu için artık mbil oyunların hızlı hatta bilgisayar oyunlarından daha hızlı geliştiğini ve neredeyse hergün bir oyunun çıktığınız söyleyebiliriz.Bizde sizler için belirli aralıklarda seçtiğimiz oyunları görsel ve videolu olarak anlatmaya ve bilgi vermeye çalışacağınız..
Angry-Gran-iphone-oyun
1-Angry Gran
İphone kullanıcıları için son zamanlarda en çok oyunana ve indirilen oyunlarından biriside Angry Gran oyunudur.kızgın bir babanenin önüne gelen herkesi dövmesi ve üzerinden çıkan paraları toplamasıyla devam etmektedir.Oyundaki amaç ise belirli bir hızda ilerleyerek yolda bulunanları dövmesi ve en önemlisi ise karşısına çıkan polisleri dövmemesidir.Sizde bu kurallara uyarak paraları toplayıp babaneyi iyileştirebilmek ve yeni silahları satın alabilmektir.

Fiyat: Bedava
Boyut: 19.7 MB
Game Center: Var

dead-space-iphone
2-Dead Space
Konsollardan bildiğimiz gibi en başarılı oyunlardan biridir.Neredeyse konsolda oynar gibi başarılı grafikleriyle dikkat çekmektedir.EA tarafından yapılan oyun grafik kadar ses efektleriylede gayet başarılı.Küçük ekranda oynamamıza rağmen kullanıcıyı etkileyecek bir görüntüye sahip.

Fiyat: 6.99 dolar
Boyut: 306 MB
Game Center: Var

3-Max Payne
max-payne-iphone

Bilgisayar oyunlarına aşina olanlar bu oyunuda mutlaka bilecektir oynamasının ne kadar zevkli olduğunu hatırlayacaktır.Mobil versiyonuda bilgisayar versiyonu kadar başarılı olduğunu söyleyebiliriz.Uygulama hem iPad hem de iPhone için geliştirildiğinden iki cihaza birden tek satın almayla yükleyebiliyorsunuz. Bullet time gibi oyunu yavaşlatıp mermileri daha rahat gördüğümüz ilk oyun olan Max Payne’i daha önce oynamadıysanız bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Fiyat: 2.99 dolar
Boyut: 1.11 GB
Game Center: Yok

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments