İphone iOS 8.2 Güncellemesi Nasıl Yapılır

999



Heralde güncelleme konusunda Apple firmasının eline su dökebilecek başka bir firmas yoktur diyebiliriz.Eğer dikkat ettiyseniz 2 ayda bir yeni güncelleme mesajı telefonunuza geliyordur.Bu güncellemeleri yapmak size kalıyor.Yani ister wifi ile istersenizde itunes ile güncelleme yapmalısınız.Güncelleme yaparsanız ise telefonunuz daha stabil çalışacaktır ve son iyileştirmeleride alacaktır.

Peki son yapılan İOS 8.2 güncellemesini hangi modeller alcak onu görelim.Son yapılan bu güncellemeleri iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, tüm iPad modelleri (ilk üerim hariç) ve beşinci nesil iPod Touch bulunuyor.Yani bundan önceki cihazlar için güncelleme tamamen bitti.

Peki İtunes ile İos 8.2 güncenlleme işlemi nasıl yapılır onu görelim
İos 8.2 güncellemesi telefonumuza ayarlar bölümde 1 olarak belirecektir.Daha sonra ister bunu wifi yardımyıla günceller istersenizde bizim anlatacağımız gibi itunes ile yapabilirsiniz.İtunes ile sıfırdan yapmak biraz uzun olabilir ama sıfırdan yapacağınız için daha verimli olacaktır.

ios-8.2-guncelleme-nasil-yapilir

İlk olarak telefonumuzu ara kablosuyla bilgisayarımıza bağlıyoruz ve itunes programının açılmasını bekliyoruz.Daha sonra bir yedek almamız gerekiyor.
ios-guncelleme-nasil-yapilir

Daha sonra ise güncelleme kontrolü yapmanız gerekecek.Güncelleme kontrolünden sonra ise yüklenebilir güncel sürümü gösterecektir.

guncelleme-yapmak

burada sürüm olarak 8.2 yazacaktır.Güncelleme işlemi biraz uzun sürebilir sabırla beklemek lazım diyebiliriz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments