Akıllı Telefonum İnternete Girmiyor

2268

Artık neredeyse herkesin kullandığı tek şey internet diyebiliriz.Gerek iş yerlerimizde,gereksede sosyal bir ortamda en çok fazla kullanıyoruz hatta internete girmediğimiz zaman eksik hissediyoruz diyebiliriz.Tabi internete yeterinde kullanıldığı zaman bizi mutlu edebiliyor ve fazlasıda zarar verebiliyor.Özellikle fazla internette zaman geçirdiğimiz zaman çevremizle fazla ilgilenemeyiz ve sorunlarımız artabilir.

Peki akıllı telefonunuz yada tabletiniz varsa ve internete giremiyorsanız bunun sebebi neler olabilir yada neden internete giremiyor olabilirsiniz onu görelim.

1-İlk olarak paketinizi yani kullandığınız gsm operatörü hangisi ise o firmaya ait internete paketlerini kontrol etmelisiniz ve bütçenize uygun olanı tanımalamalısınız.

2-Hattınızın internete açık olup olmadığınız kontrol edebilirsiniz.Eğer hattınız internet bağlantısı için kapalı ise ne yaparsanız yapın internete giremezsiniz ve kullanamazsınız.

3-Kullanmakta olduğunuz cihazların internete ayarlarını yaptırmalısınız.Android ve İOS yüklü cihazlarda APN ayarlarını yaparak internete bağlanabilirsiniz.

Eğer bu yukarıdaki ayarları yapıyorsanız internete sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz ve kullanmaya başlayabilirsiniz.Doğru bir şekilde yaptığınız halde internete bağlanamıyorsanız sorun farklı bir sorun teknik bir sorun olabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments