Turkcell Uçuran Tarifeler

3407

1-Uçuran 4 GB Plus
Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 4 GB Plus Paketi ile sadece 50 TL’ye 4 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 1000 dakika konuşup, 1000 SMS atabilirsiniz. BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 1 GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

2-Uçuran 2 GB Paketi
Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 2 GB Paketi ile sadece 30 TL’ye 2 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz. BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 1GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli, ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

3-Uçuran 3 GB Paketi
Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 3 GB Paketi ile sadece 35 TL’ye 3 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşup, 1000 SMS atabilirsiniz. BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 1 GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli, ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

4-Uçuran 4 GB Paketi
Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 4 GB Paketi ile sadece 40 TL’ye 4 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşup, 1000 SMS atabilirsiniz. BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 1GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

turkcell-tarifeleri

5-Uçuran 6 GB Paketi
Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 6 GB Paketi ile sadece 50 TL’ye 6 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz. Ayrıca Turkcell Müzik uygulaması ile Sınırsız Müzik dinleyebilir, BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 5 GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli, ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

6-Uçuran 2 GB Plus Paketi
Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 2 GB Plus Paketi ile sadece 40 TL’ye 2 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 1000 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz. Ayrıca BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 1 GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli, ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments