Android Telefonlara Pokemon Go Nasıl Yüklenir

649

Android Telefonlara Pokemon Go Nasıl Yüklenir
Nintendo ve Niantic firması tarafından çıkartılan ve dünyada herkes tarafından oynanan en popüler oyun diyebiliriz.Pokemon Go ilk olarak Avustralya ve Yeni Zelanda ülkeleri üzerinde yayınlandı ama oyunu isterseniz Apk dosyasını cihazınıza indirerek oynayama başlıyorsunuz.Peki Android cihazlara Pokemon Go oyunu nasıl yüklenir yada yüklemek için neler yapmamız gerekmekteir onu görelim..
Android telefonlara Pokemon Go oyununu yüklemek için ufak bir ayar yapmamız gerekmektedir.Android cihazlarda Google Play dışında farklı bir kaynaktan yada direk APK dosyasını telefonumuza kurmak istediğimiz zaman sizden bazı ayarları değiştirmeniz gerektiğini söyleyecektir.Bu ayarlar telefonunuzun Ayarlar bölümüne ve daha sonra Güvenlik bölümüne giriş yaparak Bilinmeyen Kaynaklar bölümü aktif olarak yapabilirsiniz.Bu ayarları yaptıktan sonra ise Pokemon Go Apk dosyasını indirerek kurulum işlemine başlayabilirsiniz.
Pokémon-Go-Android
ÖNEMLİ UYARI:Pokemon Go’yu iPhone’lara bu şekilde yüklemeniz önerilmez; telefonunuzda oluşabilecek herhangi bir sorundan Cepklinik.com sorumlu değildir.

Pokemon Go Android telefonlara nasıl indirilir? Öncelikle APKPure.com gibi bir .APK sitesine girin ve 58.1 MB dosya boyutuna sahip olan Pokemon Go’nun .APK dosyasını bilgisayarınıza indirin. ya da direkt bu link üzerinden telefonunuza indirin. Şimdi indirdiğiniz dosyayı telefonunuza atmak için USB kablosu aracılığıyla cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve dosyayı telefonunuza atın. (Telefona bağlantı için dosya paylaşımını açmanız gerekebilir.) Attığınız Pokemon Go’nun .APK’sını telefondan bulun ve dosyayı açın. Bu tarz dosyaları yüklemek için telefonunuzun “Bilinmeyen kaynaklar”a açık olması gerekiyor. Ayarlar’dan telefonunuzu “Bilinmeyen kaynaklar”a açın. Yüklemeye devam edin. Bekleyin ve uygulamanın telefonunuza kurulmasını bekleyin. Yükleme tamamlandıktan sonra Google ile girişinizi yapın, karakterinizi oluşturun ve oyuna başlayın.
ÖNEMLİ UYARI:Pokemon Go’yu iPhone’lara bu şekilde yüklemeniz önerilmez; telefonunuzda oluşabilecek herhangi bir sorundan Cepklinik.com sorumlu değildir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments