Pokemon Go Oyunu Nasıl Oynanır

278

Pokemon Go Oyunu Nasıl Oynanır
Pokemon Go oyunu bir o kadar heyecanlı ama elbette bağımlılık yapan yönüde var.Pokemon Go son zamanalarda en çok tekrar edilen sanal gerçeklik üzerine kurulmuş bir oyundur.Çizgi film olarak bildiğiniz gibi Pokemon’da Ash Ketchum gezerken yada macelarında gördüğü pokemonları avlıyor ve onları topların içine hapsediyordu. Pokemon Go oyununda ise sanal gerçeklik üzerinde aynı şekilde toplarla çevrede gördüğümüz pokemonları avlamaya devam ediyoruz.Sanal gerçeklik denmesinin sebebi ise oyun gezdiğimiz çevrede yakaladığımız karekter ile canlanıyor yani durduğumuz yerde oynanan bir oyun değil..
Pokemon Go oyununu oynamak için yani koleksiyonu tamamlamak için sokak sokak gezmemiz ve karakterleri yakalamamız gerekmektedir.Her karekterin farklı özelliği var ve sizden güçlü olabiliyor.Siz toplarla yakaladığınız pokemonları aynı şekilde birkaç kere daha yakalayabilirsiniz ve topların içerisinden kaçabilme durumları olabiliyor.

Eğer pokemonlarınız için toplarınız biterse top toplamak için ise pokestop olarak belirlenen noktalarda topları toplayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Pokestoplar ise genel olarak cami,tarihi yerler olmaktadır.Bu gibi yerlerin alanına girerek yani gps üzerinden aldığı bölgeye göre hediyelerinizi alabiliyorsunuz.
pokemon-go-tim-nedir
Diğer bir durum ise katılacağınız Teamler olacaktır.Üç farklı team bulunmaktadır.Pokemon Go oyununda Mavi-Sarı-Kırmızı olarak timler bulunmaktadır.Level 5 olduktan sonra ise Tim seçebilir ve katılabilirsiniz.
ÖNEMLİ UYARI:Pokemon Go’yu iPhone’lara bu şekilde yüklemeniz önerilmez; telefonunuzda oluşabilecek herhangi bir sorundan Cepklinik.com sorumlu değildir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments