Turkcell TL Yükleme Nasıl Yapılır?

1894

Turkcell TL Yükleme Nasıl Yapılır?

İster faturalı hatta sahip olun ister faturasız internet üzerinden kolayca TL yükleme yapabilirsiniz. TL yüklemek için isterseniz Turkcell.com.tr adresini isterseniz de ücretsiz Turkcell hesabım uygulamasını indirerek, kontör yükleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet sitesinden TL yüklemek için, Turkcell.com.tr adresine gidin. Daha sonra telefonunuz faturalıysa sağ üst köşede bulunan Fatura Ödeme bağlantısına tıklayın. Faturasız hatlar için hemen yanında bulunan TL/ Paket yükleme bağlantısına tıklayın.

Fatura Borcu Ödeme

   Fatura borcu ödemek için “Fatura Ödeme” bağlantısına tıkladığınızda açılan pencerede, TC Kimlik Numarası, Telefon Numarası ve Güvenlik Kodu alanlarını doldurun. Daha sonra sağ alt köşede bulunan Fatura Borcumu Sorgula bağlantısına tıklayın. Borcunuz karşınıza gelecektir, buradan kredi ya da banka kartı bilgilerinizi girerek, borç ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

TL/ Paket Yükleme

   TL/Paket Yükleme bağlantısının üzerine geldiğinizde aşağı doğru açılan bir akordion menü karşınıza çıkacak. Burada altı farklı seçenek karşınıza gelecek. Her seçenek için online ödeme işlemini ayrı ayrı ele aldık.

  • TL Yülkeme: Bu bağlantıya tıkladığınızda karşınıza açılan yeni sayfanın ilgili bölümlerine sırasıyla telefon numaranızı, hemen altında bulunan yüklemek istediğiniz TL tutarını, en alt kısıma da kredi kartı bilgilerinizi girip, TL yükleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Hazır Kart Paket Yükleme: Bir paket kullanıcıysanız bu seçenekten işleminize devam edeceksiniz. Bağlantıya tıkladığınızda açılan sayfadan, “Kredi Kartım ile Almak İstiyorum” ya da “Hattımdaki TL’lerim ile Almak İstiyorum” seçeneklerinden size en uygununu seçin.
    • Kredi kartı için aşağıdaki bilgileri doldurup, tarifeyi seçip en alttaki Paket Yükle bağlantısına tıklayın.
    • Hattınızdaki TL’ler ile yüklemek için, bu seçeneği seçip açılan arayüzden ilgili paketinizi seçip Paket Yükle bağlantısına tıklayın.
  • Cepten İnternet: Bağlantıyı tıkladığınız açılan pencereden size en uygun internet paketini seçip, İnternet Paketini Yükle bağlantısına tıklayın. Açılan sayfadan GSM numaranızı ve Turkcell şifrenizi girin.
  • Bilgisayardan İnternet: Açılan sayfadan hattınızın tipini seçip, (Faturalı Hat, Hazır Kart) istediğiniz internet paketini seçip, İnternet Paketini Yükle bağlantısına tıklayın.
  • Evden Cebe Transfer ve TL Transfer seçenekleri için GSM numaranızı ve Turkcell şifrenizi girip, adımları takip etmeniz gerekmektedir.
Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
sinan

Teşekkürler

tarık

teşekkürler