Turkcell Numara Engelleme

7420

Turkcell Numara Engelleme

Sık sık tanımadığınız bir numaradan taciz aramalarına mı tabi tutuluyorsunuz? Neden huzurunuz kaçsın ki? Size rahatsızlık veren numarayı Turkcell numara engelleme yöntemi ile engelleyin, huzurunuz kaçmasın!

Turkcell numara engelleme ile artık sadece sizin istediğiniz kişiler size sms atabilecek ve arayabilecek. Çember dışında bıraktıklarınız ise engellerini açmadığınız sürece size sms ya da arama yoluyla ulaşamayacak.

Engelleme Bilgileri

  • Sizi aramasını istemediğiniz numarayı engellemek için, CAGRIENGELLE yazıp bir boşluk bırakıp, başında sıfır olmadan engellenmesini istediğiniz numarayı yazın ve 2222 gönderin.
  • Engellediğiniz numaranın engelini açmak istiyorsanız, SIL CAGRIENGELLE yazın bir boşluk bırakın, başında sıfır olmadan engelinin kalkmasını istediğiniz numarayı yazın ve 2222 gönderin.
  • Size gelen tüm çağrıları engellemek için, kısa mesajla KAPA CAGRI yazın ve 2222 gönderin.
  • Önceden engellediğiniz tüm çağrıları geri tekrar açmak için “AC CAGRI” şeklinde sms oluşturup, 2222 göndermeniz yeterli olacaktır.
  • Size çağrı bırakmasına izin verdiğiniz numara varsa, bu izni CAGRIIZIN yazıp başında sıfır olmadan numarayı yazıp, 2222 göndererek sağlayabilirsiniz.
  • Önceden çağrı bırakmasına izin verdiğiniz bir numaranın yeniden izinini kaldırmak istiyorsanız, SMS bölümüne SIL CAGRIIZIN yazıp bir boşluk bırakıp izinini kaldırmak istediğiniz numarayı yazıp 2222 gönderin.
  • Size bir numaranın kısa mesaj göndermesini istemiyorsanız. Kısa mesaj olarak SMSENGELLE yazın bir boşluk bırakın ve başında sıfır olmadan, SMS atmasını istemediğiniz numarayı yazıp, 2222 gönderin.
  • SMS atmasını engellediğiniz bir numaranın size tekrar SMS ile ulaşmasına imkan vermek istiyorsanız, SIL SMSENGELLE yazıp bir boşluk bırakıp, başında sıfır olmadan SMS alımını yeniden aktif etmek istediğiniz numarayı yazıp 2222 gönderin.
  • Markadan gelen SMSleri engellemek için SMSENGELLE yazıp, bir boşluk bırakıp marka adını yazıp 2222 gönderin.
  • Engellediğiniz markadan yeniden SMS almak istiyorsanız, SIL SMSENGELLE yazıp bir boşluk bırakıp engellediğiniz markanın adını yazıp 2222 gönderin.
  • Çağrı ve SMS alımını ortak kapamak istediğiniz numara varsa NUMARAENGELLE yazıp bir boşluk bırakıp çağrı ve SMS atmasını engellemek istediğiniz numarayı başında sıfır olmadan yazıp 2222 gönderin.
  • Çağrı ve SMS lerini engellediğiniz numaradan tekrar çağrı ve SMS almak için, SIL NUMARAENGELLE yazıp bir boşluk bırakıp, başında sıfır olmadan çağrı ve SMSini engellediğiniz numarayı yazıp 2222 gönderin.
  • Listenizde engelli bulunan numaraları sorgulamak için NUMARASORGU yazıp 2222 kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. (Bu servis 5 ve aşası numaralar için geçerlidir. Beşten fazla numarayı engellediyseniz, 532’yi arayarak bilgi alabilirsiniz.)

   Ücretlendirme

         Numara engelleme paketi aboneliği aylık 1.99TL’dir. Bu fiyata KDV ve ÖİV dahildir. Bir defa abone olunduktan sonra iptal edilene kadar aboneliğiniz devam eder ve her ay 1.99TL abonelik ücreti kesilir. Abonelik için gerekli bakiyeye sahip değilseniz, abonelikten yararlanamazsınız. Ay dolmadan aboneliği iptal ettirenlere ödedikleri tutar geri iade edilmez.

    

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan oezcan

Peki engelledigimiz numara aramayi denediginde neyle karsilasiyor acaba?