Türk Telekom Sınırsız Sosyal Paketi Nasıl Yapılır

2043

Sınırsız Facebook ve Twitter keyfi ayda sadece 6 TL!
Paket Bilgisi
Sınırsız Sosyal paketi ile Facebook ve Twitter’ın keyfini kota hesabı yapmadan yaşayabilirsiniz. Üstelik bu paketlerin içindeki 25 MB internet paketini diğer tüm internet ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz

Sosyal medya paketi kullanıyorum. Bu paket Twitter’a erişim sağlayan her türlü bağlantı için geçerli midir?
Sosyal medya paketi kapsamında Facebook/Twitter yönüne verilen yurt içi kullanım hakları internet tarayıcınız üzerinden yapacağınız m.facebook.com ve m.twitter.com bağlantıları ile Facebook ve Twitter tarafından yayınlanan uygulamalarda (Twitter IOS ve Facebook/Twitter Windows Phone uygulamaları hariç olmak üzere) geçerlidir.

Paketimi nasıl iptal edebilirim?
Sınırsız sosyal için IPTAL SINIRSIZ SOSYAL yazıp 5555‘e, Sosyal mini için IPTAL SOSYAL MINI yazıp 5555‘e gönderebilirsiniz.
Paketimi iptal ettiğimde ücretlendirme ve kullanım hakkım nasıl olacak?
Dilerseniz paketinizi iptal edebilirsiniz. Bu durumda paketi aldığınız günden veya paketinizin yenilendiği günden fatura kesim tarihinize kadar olan gün sayısı kadar ücret yansıtılacaktır
Twitter Kısa Mesaj Servisi kullanmaya devam edebilir miyim?
Evet kullanmaya devam edebilirsiniz.

Paketiniz kapsamında kalan kullanımlarınızı faturalı hatlar için INTERNET yazıp 5555‘e ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Bu servis internet kullanımları için 12 saat öncesinin bilgilerini içerir. Faturasız hatlar için Sosyal Mini paketi için KALAN SOSYAL MINI ; Sınırsız Sosyal Paket için ise KALAN SINIRSIZ SOSYAL yazıp 5555‘e gönderebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments