Google Play Store Apk İndir

1622

Google Play Store Apk İndir bizim için Google Play üzerinden oyun yada uygulama indirmemize yarayan uygulamanın kurulum dosyalarına sahiptir.Akıllı telefonunuza yada tabletinize uygulama yada oyun indirmek için mağaza kurulum yaparak kullanmanızı sağlayan uygulama dosyalarıdır.Google Play üzerinden ücretli yada ücretsiz olarak istediğiniz gibi indirme işlemi yapabilirsiniz.Sadece yapmanız gereken Google sistemine ait olan Gmail hesabı açarak giriş yapmanız ve istediğiniz şekilde indirme işlemi yapmaktır.

Peki Google Play Store Apk nasıl indirilir yada kurulumu nasıl yapılır onu görelim..
İlk olarak android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz yada tabletiniz için gerekli kurulum ayarlarını yapmalısınız.Bu ayarlar bilinmeyen kaynakları açmanız gerekmektedir.Eğer dışarıdan bir apk dosyası indirmek ve yüklemek istiyorsanız ilk olarak bilinmeyen kaynaklar bölümünü açmanız gerekmektedir.

android_bilinmeyen_kaynaklar

Ayarlar bölümüne geliniz ve daha sonra Güvenlik’e basın ve Bilinmeyen Kaynaklar olarak yukarıdaki gibi tik işaretini işaretleyiniz.

Bu işlemi yaptıktan sonra istediğiniz gibi apk dosyalarını telefonunuza yada tabletinize yükleyebilirsiniz.Biz konumuzda Google Play Apk dosyasını indirip kurmak istiyoruz.

android_apk_indir

Google Play Store Apk dosyasını telefon üzerinden indirmişsek büyük ihtimal Download klasörü içerisinde olacaktır.Eğer bilgisayar üzerinden attıysak istediğimiz klasör içerisine ekleyebilir ve kurulum yapabilirsiniz.

android-apk-indir

Buradan sonra istediğiniz gibi apk dosyalasını indirip telefonunuza yada tabletinize kurabilirsiniz.Yapmanız gereken istediğiniz apk dosyalarınızı kurabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments