Opera VPN Masaüstünde Nasıl Kullanılır?

331

En iyi VPN uygulamasını aramaktan sıkıldıysanız artık Opera sizin ek uygulama olmadan yeni bir VPN ile karşınıza geliyor.Opera tarayıcısında yerleşik olarak karşımıza gelen yeni VPN ile daha kolay bağlantı sağlayabilir ve farklı bir uygulama kullanmadan yolunuza devam edebilirsiniz.

En çok kullanılan Opera tarayıcısı olan Opera,geçtiğimiz günlerde yeni VPN hizmetini tarayıcısına eklediğini duyurmuştu ve ek bir ücret ödemeden yada yeni bir VPN programı aramadan istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Peki bu yeni VPN uygulamasını tarayıcı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Yeni Opera VPN uygulamasını ise masaüstü üzerinden kullanabilir ve ek bir ücret ödemeden kolay bir şekilde kurabilirsiniz.

İlk olarak VPN uygulamasını kullanabilmek için Opera tarayıcısını indirerek bilgisayarımıza kurmalıyız..İndirebilmek için aşağıdaki bağlantıdan opera tarayıcısını indiriniz.

opera-vpn-indir

Opera uygulamasını indirdikten sonra Menü butonundan Ayarlar sekmesine giriş yapınız.Sol bölümünden Gizlilik ve Güvenlik sekmesine tıklıyoruz.Sayfayı biraz aşağı tarafa kaydırdığınız zaman VPN sekmesine geliniz ve VPN’i etkinleştiriniz.

opera-vpn-kurulum

VPN ayarlarından Kanada, Almanya, Singapur, Hollanda ve ABD seçeneklerinden birisini seçerek gezinmeye başlayabilirsiniz.VPN eklentisinde Toplam veri kullanımı, ülke seçimi ve IP adresinizi görüntüleyebilirsiniz.Opera VPN eklentisini kullanmak istiyorsanız diğer uygulamalar yada programlar gibi ücret ödemenize gerek yok.VPN uygulama yada programlarından beklentiler genel olarak hızlı olmasıdır.Opera VPN bu eklenti ile tüm beklentilerinizi karşılayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments