Reeder P10SE İnceleme

448

Reeder P10SE inceleme

Orta seviye bütçeye sahip kullanıcılar için ideal özelliklerde ve hemen her andorid cihazın hitap ettiği hizmetleri karşılama kapasitesine sahip telefonu olan P10SE’yi Reeder piyasaya sundu.

Öncelikle fiyatını belirtelim, donanımsal özellikleri ile göz doldurucu bir cihaz olan bu telefonun etiket fiyatı 899TL ile piyasaya sunulmuş durumda. Genelde 1500TL dolaylarında ürünlerini piyasaya süren Reeder’ın P serisinde P10SE bu yönüyle 1.000TL’nin altında telefon olarak ilklerde yer alıyor. Cihazın donanımsal özellikleri ise şu şekilde:

Telefonun işlemcisi MediaTek firmasının MT6735 modeli olarak karşımıza çıkıyor. Dünya devi Qualcomm’un Snapdragon 410 işlemcisi ile kafa kafaya yarışabilecek bir güce sahip olduğunu da hemen belirtelim. Ancak, 899TL dolayları için bu işlemci pek de ideal gözükmüyor. Yine de, cihazın diğer donanımsal özelliklerini mercek altına almakta fayda görüyoruz.

Reeder P10SE İnceleme Donanımsal Özellikler

       Kamera

   Telefonun arka kamerası 13Mp çözünürlüğe sahipken, ön kamera 5MP’de. Flaşı Led, video kayıt kalitesi ise 1080p yani FUll HD. Telefon 30 FPS değerinde video kayıdı yapabilmekte.

       RAM ve İşelmci

Telefonun RAM’i 3GB boyutlarında. Ancak Android sürümü ne yazık ki 7.0’ı desteklemiyor. Cihaz bunun yerine 6.0 Marsmallow’u kullanıyor. CPU frekansı 1.3GHzlerdeyken, frekansı 600Mhz. Telefonda 4 çekirdek bulunuyor. Grafik işlemcisi olarak Mali-T720 MP2’yi kullanıyor.

Hafıza

16GB’lık bir dahili depolama alanına sahip. Ancak, hafıza kartı ile hafızası 128Gb’a kadar çıkarılınabiliniyor.

Ekran

Telefonun ekran çözünürlüğü 5.0 İnç. Ayrıca ekranda IPS LCD teknolojisi mevcut. Piksel yoğunluğu ise 294 PPI olarak karşımıza çıkıyor. Ekranında 16milyon rengi taşıyor ve gövdesine oranla %67.28’lik bir dilimi kaplıyor.

        Pil

Cihazın batarya gücü 2400mAh ve Lithium Polymer tipi pili kullanıyor. Şarj Mikro USB ile sağlanıyor.

Telefonun altın ve gri renk seçenekleri mevcut olduğu bilinmekte.

Öneri: 900TL dolaylarında bu telefonu almanızı pek tavsiye etmeyiz. Bu fiyata ikinci el daha başarılı bir cihaz alabilirsiniz. Ancak, ille de sıfır bir ürün almak istiyorsanız bu ürünü yine de almanızı önermiyoruz. Tüm özellikleri şöyle dursun Android sürümü 6.0 Marsmallow. Bu da bizim cihazı seçmememize sebep olan başlıca faktörlerden birisi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments