Turkcell Salla Kazan Kampanyası

33328

Turkcell Salla Kazan Kampanyası
Turkcell kullananlar artık ücretsiz olarak internet,konuşma yada mesajlaşma hakkına sahip olabilecekler.Yapmaları gereken işlem basit ve her hafta bunu yapabilirler.Yapmaları gereken ilk olarak App store yada Google Play üzerinden Turkcell Hesabım uygulamasını telefonunuza indirmek olacaktır.Daha sonra ise hesabınıza giriş yapmalısınız ve ücretsiz olarak herşeyden faydalanabilirsiniz.

Turkcell Hesabım uygulamasında Salla Kazan ekranında telefonunuzu sallayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Telefonunuzun hareket algılama özelliği yoksa ilgili ekrandaki butona basarak kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanya dahilinde 28 Kasım – 2 Ocak tarihleri arasında her hafta farklı bir hediye kazanma şansınız bulunmaktadır. Her haftanın hediyesi için yukarıda anlatılan işlemi tekrarlamanız gerekmektedir.

Kampanyadan sadece Turkcell Bireysel Hazır Kart, Bireysel Faturalı ve Kurumsal Faturalı aktif, ses hattı aboneleri yararlanabilir.
Kampanyadan kazanılan faydalardan kalan miktarı ve geçerlilik süresini Turkcell Hesabım uygulaması üzerinden veya 2200’a KALAN yazıp SMS göndererek öğrenebilirsiniz.
Kampanya ücretsizdir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments