Türk Telekom Selfy Mor Medium Paketi Nasıl Yapılır

3279

Türk Telekom Selfy Mor Medium Paketi
Selfy’nin Mor Medium Paketi’nde ayda 23 TL’ye 5GB’a kadar cepten internet, her yöne 750 dakika ve her yöne 5000 SMS seni bekliyor!

Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla gelip faturasız Selfy’nin Mor Medium Paketi’ne kaydolduysan; paketten ayda 23 TL’ye yararlanabilirsin.

*5 GB cepten internet hakkının 2 GB’ı 21.00-09.00 arası kullanımlarda geçerli olup otomatik olarak hattına tanımlanır, 1 GB’ı ise Selfy’nin Mor Hediye 1GB Kampanyası kapsamında sunulmaktadır. Kampanyadan yararlanmak için MOR HEDIYE yazıp 4545’e göndererek kayıt olmak ve her ay hattına tek seferde 25 TL veya üzeri TL yüklemek gerekmektedir.

Selfy’nin Mor Medium Paketi’ne katılmak için faturasız hattından MOR M yazıp 4545’e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.

Paketi alabilmek için Faturasız Ofis, Bayi, Katlayan, Standart, Jet, TV8 Tarifesi ve Hemşerim tarifeleri dışındaki Türk Telekom mobil bireysel faturasız tarifelerde olman gerekiyor.
Paketten faydalanmak Selfy üyesi olmalısın. 7-25 yaş arasında olup hala Selfy’li değilsen paketi almak için MOR M TC Kimlik No yazarak 4545’e SMS gönderebilirsin.
Selfy’nin Mor Medium Paketi’nin aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 23 TL, mevcut Türk Telekom mobil faturasız tarifelerdekiler içinse 27 TL’dir.

Pakete kaydolarak yurtiçi 4.5G servisinin kullanımının açılmasına da onay verirsin. BTK yetkilendirmesi sonucunda herhangi bir ek işlem yapmadan uygun SIM Kart ve Cihaz kullandığın sürece yurtiçinde 4.5G servisini kullanabilirsin. İstersen servisi iptal edebilirsin.
Bakiyendeki tutar pakete kayıt olmak için yetersizse, 29 gün içinde hattına en az paket tutarı kadar bakiye yüklediğinde paketin otomatik olarak tanımlanır. Otomatik tanımlamayı iptal etmek için paket iptali işlemini gerçekleştirmen yeterli. Paket iptali için IPTAL MOR M yazarak 4545’e göndermen gerekiyor. İptal durumunda ücretsiz verilen faydaların silinmeyecek ve kullanım sürenin sonuna kadar geçerli olacak.
Paketinde kalan dakikalarını, SMSlerini ve internetini öğrenmek için 9333’ü ücretsiz arayabilir ya da KALAN MOR M yazıp 4545’e ücretsiz gönderebilirsin. Böylece ne kadar dakikan, SMS’in ve internetin kaldığını sıkı bir şekilde takip edebilirsin.
Paketindeki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments