Türk Telekom Selfy Mor Large Paketi Nasıl Yapılır

3003

Türk Telekom Selfy Mor Large Paketi
Selfy’nin Mor Large Paketi’nde ayda 27 TL’ye 7GB’a kadar cepten internet, her yöne 750 dakika ve her yöne 5000 SMS seni bekliyor!

Üstelik bu paketteki Selfy’lilere Türk Telekom Müzik Premium, Playstore’dan İndirim ya da Tivibu Go Sinema paketinden biri de hediye! Sonraki ay yine aynı faydayı seçebilir ya da dilersen farklı bir faydadan da yararlanabilirsin.

Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla gelip faturasız Selfy’nin Mor Large Paketi’ne kaydolduysan; paketten ayda 27 TL’ye yararlanabilirsin.

*7 GB cepten internet hakkının 3 GB’ı 21.00-09.00 arası kullanımlarda geçerli olup otomatik olarak hattına tanımlanır, 1 GB’ı ise Selfy’nin Mor Hediye 1GB Kampanyası kapsamında sunulmaktadır. Kampanyadan yararlanmak için MOR HEDIYE yazıp 4545’e göndererek kayıt olmak ve her ay hattına tek seferde 25 TL veya üzeri TL yüklemek gerekmektedir.

** Tivibu Go Sinema paketinden şifre alarak faydalanmak için MOR TV, Playstore’dan indirim kodunu almak için MOR OYUN veya Türk Telekom Müzik Premium Üyelik’ten şifre alarak faydalanmak için MOR MUZIK yazıp 4545’e sms gönderebilirsin.

Selfy’nin Mor Large Paketi’ne katılmak için faturasız hattından MOR L yazıp 4545’e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.

Paketi alabilmek için Faturasız Ofis, Bayi, Katlayan, Standart, Jet, TV8 Tarifesi ve Hemşerim tarifeleri dışındaki Türk Telekom mobil bireysel faturasız tarifelerde olman gerekiyor.
Paketten faydalanmak Selfy üyesi olmalısın. 7-25 yaş arasında olup hala Selfy’li değilsen paketi almak için MOR L TC Kimlik No yazarak 4545’e SMS gönderebilirsin.
Selfy’nin Mor Large Paketi’nin aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 27 TL, mevcut Türk Telekom mobil faturasız tarifelerdekiler içinse 30 TL’dir.

Tivibu Go Sinema Paketi şifresi için MOR TV yazıp 4545’e sms göndermen gerekiyor.
Akıllı cep telefonu ve tablet üzerinden izleme yapabilmek için Tivibu Cep uygulamasını cihazına ücretsiz indirip sms ile aldığın kullanıcı adı ve şifreyi uygulamaya girerek hemen kullanmaya başlayabilirsin. Buna alternatif olarak www.tivibu.com.tr üzerinden İZLE butonuna tıklayarak ÜYE GİRİŞİ yaptıktan sonra da sinema keyfini başlatabilirsin. Aynı zamanda İNDİR İZLE seçeneği ile masaüstü girişini bilgisayarına yükleyerek dilediğinde internet bağlantısı bulunan bilgisayarda ayaklarını uzata uzata dilediğin filmi izleyebilirsin.
1 aylık ücretsiz kullanım süresi iletilen kullanıcı adı ve şifre ile Tivibu Go’ya giriş yapman ile başlar ve ücretsiz kullanım süresi sonunda otomatik sonlanır. İletilen kullanıcı adı ve şifreyi 1 ay içerisinde kullanmazsan geçerliliğini kaybeder. Tivibu Go Sinema paketinden sadece yeni Tivibu Go aboneleri faydalanabilir.
Kampanya kapsamında verilen Tivibu Go Sinema paketinde kırmızı halı filmleri izlenemez.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments