Önbellek Temizleme Uygulaması DU Speed Booster

401

Önbellek Temizleme Uygulaması DU Speed Booster
Son zamanlarda akıllı telefonlarda en çok kullanılan uygulamalardan biriside ön bellek uygulamalarından DU Speed Booster programıdır. Çok fazla internete girdiğimiz için yada akıllı telefonlarla çok fazla işlem yaptığımız için bir çok sorunlar karşılaşabiliriz ve bu durumlar için ise birkaç yardımcı uygulama kullanmamız gerekebilir. Google Play üzerinde bu tarz çok fazla uygulama bulabiliriz ama stabil çalışan birkaç uygulamadan biriside DU Speed Booster uygulamasıdır. DU Speed Booster üzerinde işinize yarayacak birçok ek özellik bulabilirsiniz. Tabi en çok işimize yarayacak olan özellik ise ön bellek temizleme özelliğidir.

DU Speed Booster Özellikleri
Telefon Hızlandırma & Bellek Hızlandırma
Gereksiz arka plan görevlerini silerek belleği (RAM) temizler ve telefonu optimize eder.
Hızı artırmak ve bellek kullanımını azaltmak için otomatik başlatma Uygulamalarını durdurur.

Gereksiz Dosya Temizleyicisi
Akıllıca gereksiz dosyaları tarayarak alan boşaltır ve telefon performansını geliştirir.
Örneğin artık dosyalar, önbellek, geçici dosyalar, kullanılmayan uygulamalar ve diğer büyük dosyalar.

Güvenlik ve Antivirus
Yüklü uygulamaları, bellek kart içeriğini ve yeni uygulamaları otomatik olarak tarar.
DU Speed Booster & Antivirus, virüslere, istenmeyen reklam yazılımlarına, kötü amaçlı yazılımlara, Truva atlarına ve daha fazlasına karşı son sürüm koruma teknolojileri sunar.

Uygulama üzerinde dediğimiz gibi birçok özellik bulunmaktadır. Bu özellikleri ise uygulama üzerinden kolayca kullanabilirsiniz. Yukarıda bazı özelliklerinden bahsettik görselde olduğu gibi Speed Test,Uygulama Yöneticisi gibi daha farklı özellikleride bulunmaktadır.

Cihazınızı hızlandırmak ve tek işlemden herşeyi yapmak istiyorsanız Boost Needed özelliğini kullanarak herşeyi tek işlemde yapabilir ve cihazınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments