Android Telefonlarda Rom İndirme Programı

3552

Android Telefonlarda Rom İndirme
Android cihazlarda yazılımsal olarak üzerlerinde Stock Rom dediğimiz yazılım ile gelmektedir. Bu yazılım firmalar tarafından dağıtılmaktadır ve istediğimiz gibi cihazımızın yazılımını değiştirebilir ve yeni çıkan güncellemeri telefonumuza yada tabletimize yükleyebiliriz. Bu gibi işlemler için ise sizin ihtiyacınız olan bir yükleme programı olacaktır. Genel olarak ise ROM dosyalarını indireceğimiz yer Sammobile sitesi ve Firmwares bölümüdür. Sammobile kullanıcıları için yeni bir program ile rom indirme ve rom yükleme işi için kolaylık sağlamış ve yeni programı olan SamFirm’ı kullanıcıları için buluşturdu. Bu program ile samsung cihazların yazılımlarını hızlı bir şekilde indirebilir ve yükleme işlemini yapabilirsiniz.

Android Telefonlarda Rom İndirme

1- SamFirm üzerinden rom indirmek için dikkat etmeniz gereken hususlar var. Bunlardan her zaman en önemlisi cihazın seri-model gibi özelliklerdiri. Bu bilgiler sayesinde indirme işlemin yapabilir ve yükleme yapabilirsiniz. İlk olarak bilgisayarınıza SamFirm programını indiriniz.
SamFirm İndir

SamFirm programı için doğru ayarlar neler olmalı yada doğru rom dosyasını nasıl indirebiliriz onu görelim..

2- Model : Buradan rom yüklemek istediğiniz cihazın model numarasını doğru şekilde girmeniz gerekmektedir. Aynı model numarası değil alternatif olarak yani ülke farklı olabilir ama model numarası aynı olabilir..
Region: Ülke kodu ayarları buradan yapılmaktadır ve hangi ülkenin yazılımını istiyorsanız onu ayarlamanız gerekmektedir. TUR olarak ise ülkemizin yazılımını indirmelisiniz.
PDA, CSC, Phone: Bu bölümdeki durum ise Sammobile sitesinden yazılım ile ilgili özellikleri içermektedir. Eğer Türkçe yazılımlar için düşünüyorsanız içerisinde XX olursa Türkçe vardır şeklinde bir tüyo verebiliriz.
Programdaki tüm ayarları doğru bir şekilde yaptıktan sonra Check Update olarak indirme işlemine başlayabiliriz. İnternet hızınıza göre indirme işlemi başlayacaktır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments