Qualcomm 205 Mobile Platform Yonga Seti Açıklandı

126

Gelişmekte olan bölge ve ülkeleri hedefleyen Qualcomm 205 Mobile Platform olarak tüketicileri için yeni bir Yonga Seti Açıklandı. Qualcomm giriş seviyesi yeni cihazlar için yeni bir Yonga Seti ile karşımıza geldi. Qualcomm 205 Mobile Platform ile cihazlara ise 4G LTE bağlantısı ve 4G servislerini getirecek Qualcomm® 205 Mobile Platformunu duyurdu. Qualcomm 205 Mobile Platform içerisinde ise RF ön uç, ayrı Wi-Fi, güç yönetimi, ses kodlayıcı, hoparlör amplifikatörü ve yazılımlar da dahil donanım bileşenleri bulunuyor.
Qualcomm 205 SoC özellikleri
-3 megapiksel arka kamera, 3MP selfie kamerası;
-HD Video yayını;
-Qualcomm Snapdragon 210/212 ile Pin uyumu
-Linux tabanlı OS desteği;
-4G, 3G ve 2G ağ desteği;
-150 Mbps’ye varan indirme ve 50 Mbps’ye varan yükleme hızlarına sahip LTE Cat 4 modem;
-1.1 GHz hızında çift çekirdekli CPU;

Qualcomm Technologies Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kedar Kondap yeni ürünüyle yaptığı açıklamada ise şunları söyledi : “Qualcomm Technologies olarak kullanıcı ve ağları 2G, 2.5G ve 3G’den 4G’ye taşımaya kararlıyız. Temel özelliklere sahip cep telefonları, birçok gelişmekte olan ülkede yaygın kullanılıyor. Qualcomm 205 Mobile Platform sayesinde 4G bağlantısı ve servisleri daha önce görülmemiş fiyatlarda geniş kitlelere sunulacak.”
Bugün pazara sunulan Qualcomm 205 Mobile Platform ile kullanılacak ilk cihazlar ise 2017 yılının 2. çeyreğinde kullanıcıları ile buluşması bekleniyor..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments